UPDATE Gabriel Cotabiță a fost transferat la Spitalul Elias


    Gabriel Cotabiță a suferit un stop cardio-respirator în 8 mai
Gabriel Cotabiță a suferit un stop cardio-respirator în 8 mai

Cântârețul Gabriel Cotabiță (59 de ani) a fost transferat, marți dimineață, la Spitalul Elias din Capitală, au anunțat medicii de la Spitalul Floreasca, unde artistul a fost internat mai bine de o lună.

UPDATE. Directorul medical al Spitalului Elias, dr. Dana Safta, a declarat că „din această dimineaţă, Gabriel Cotabiţă se află internat în Spitalul Elias şi intră într-un proces complex de recuperare”. Potrivit medicului, „nu se pune problema ca Gabriel Cotabiţă să fie supus vreunei intervenţii chirurgicale”.

Potrivit unor surse medicale citate de Mediafax, artistul are nevoie de recuperare logopedică şi motorie, incluzând kinetoterapie şi fizioterapie. Cotabiţă va sta internat în Clinica de Recuperare Medicală de la Spitalul Elias, condusă de profesor dr. Mihai Berteanu.

”Pacientul se află în stare generală bună, echilibrat respirator și hemodinamic, cu mobilitate prezentă și se alimentează oral. În cursul acestei dimineți (n.r. marți), a fost transferat la Spitalul Elias pentru tratament de specialitate și recuperare complexă”, potrivit unui comunicat al Spitalului Floreasca.

Cotabiță a suferit un stop cardio-respirator în 8 mai, când se afla într-o sală de finess a unui hotel. Timp de câteva minute creierul nu i-a fost oxigenat, motiv pentru care a suferit leziuni cerebrale grave. El a stat în comă circa trei săptămâni.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
femeie frig casa jpeg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png