Vă aşteptăm pe Litoral, cu muzică şi dans din buric

Ultima actualizare:

    Maria Buză are plaja  ”La Buza Mării”,  iar vara asta  inaugurează localul  ”Șarpele Roz”
Maria Buză are plaja ”La Buza Mării”, iar vara asta inaugurează localul ”Șarpele Roz”

Artiştii se văd nevoiţi să se replieze, căci teatrele de vară de pe Litoral arată acum ca după bombardament şi nu pot găzdui vestitele şuşanele. Ei au prins contracte la restaurantele din Mamaia, Năvodari sau Costineşti, iar Maria Buză îşi rotunjeşte veniturile şi din închirierea şezlongurilor pe propria plajă, ”La Buza Mării”.

Maria Buză (47 de ani) nu stă locului o clipă, astfel că şi vara aceasta continuă seria spectacolelor cu muzică de petrecere, alături de soţul ei, George Pătraşcu. Cei doi deţin, de anul trecut, propria plajă în Mamaia, ”La Buza Mării”, unde preţul unui şezlong ajunge şi la 20 de lei, în funcţie de lună şi de numărul de turişti.

Teatrul de Vară din Neptun
Teatrul de Vară din Neptun

Iar vara aceasta, ei vor inaugura şi localul “Şarpele Roz”, aflat chiar pe bucata lor de plajă. “Din 24 iunie şi până la 1 septembrie, aproape seară de seară, după orele 21.00, voi cânta cu soţul meu la local”, a declarat, pentru Click!, Maria Buză. Artista şi soţul ei au închiriat deja un apartament, în Constanţa, ca să nu plătească sume exorbitante la hotel. Pe perioada verii, Maria va mai juca şi în piese de  teatru, la Bucureşti, plus că a fost solicitată la câteva filmări pentru  televiziune. Prin urmare, când ea se afla în Capitală, de programul de voie bună se va ocupa lăutarul Nelu Ploieşteanu (65 de ani), care a rămas fără loc de muncă după ce restaurantul ”Terasa cu Flori” din Mamaia a fost închis de cei de la Protecţia Consumatorului. “Nu mai voiam să cânt pe Litoral, căci s-a închis terasa unde mergeam eu, unde mă înţelegeam de minune cu patronul. Mă gândeam că nu mai ajung la mare, dar, uite, voi fi la Maria Buză, la «Şarpele Roz». Mi-aş fi dorit să am 2-3 cântări pe seară, de câte o oră, în localuri diferite. Dar e bine la Maria Buză. Voi lua un apartament cu chirie, pe care îl voi împărţi cu un coleg, ca să scap mai ieftin”, ne-a mărturisit maestrul.

Cât îi priveşte pe soţii Deea (25 de ani) şi Dinu Maxer (40 de ani), ei vor munci toată vara la complexul ”Paradisul Colorat”, din Costineşti: “Vor fi seri tematice, fiecare va avea momentul său, Deea pe al ei, cu dans din buric, iar eu pe al meu. Programul de bază durează două ore, dar dacă oamenii vor dori, putem continua”, a declarat Dinu, pentru Click!  Dar, el este şi partener de afaceri cu proprietarul complexului, astfel că, seară de seară, îşi va opri un comision frumuşel din încasări.

Teatrul de Vară  din Mangalia
Teatrul de Vară din Mangalia

Iar solista Anca Ţurcaşiu (46 de ani) se pregăteşte să plece la Năvodari: “Nu mai cânt la Majestic, în Mamaia, unde am muncit peste zece ani, acum m-am mutat la Complexul Phoenicia din Năvodari, unde voi sta de pe 18 iunie şi până la toamnă, când încep să cadă frunzele”, ne-a spus ea, ieri. Seară de seară, Anca va fi gazda unui program interactiv, de trei ore. “Vor fi tematici diferite în fiecare seară, eu voi prezenta spectacolele. Cât priveşte familia mea, mai mult ca sigur că, la un moment dat, vor veni şi ei la mine, ca să ne petrecem o parte din vară împreună”, a mai declarat Anca Ţurcaşiu, pentru Click!

Impresarul Bebe Mihu: «Teatrele de vară arată ca după bombardament»

Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, care de peste 20 de ani organizează vestitele șușanele de pe Litoral, s-a văzut nevoit să renunțe, vara asta, la aceste spectacole: ”Nu mai am unde să chem turiștii și artiștii, totul este distrus, printre scaune au crescut arbuști și iarbă, nimeni nu s-a ocupat de teatrele de vară, cele din Mamaia, Mangalia și Neptun arată ca după bombardament. Eu mereu m-am implicat, am văruit, am mai scos și bani din buzunar, acum e treaba primăriilor, care le au în grijă. Maria, soția mea, va cânta doar unde va fi chemată, la localuri sau la petreceri private”, ne-a declarat vestitul impresar.

Teatrul de Vară  din Mamaia
Teatrul de Vară din Mamaia

Deea Maxer va dansa  din buric, iar  Dinu va cânta,  într-un complex  din Costinești
Deea Maxer va dansa din buric, iar Dinu va cânta, într-un complex din Costinești

Anca Țurcașiu va  prezenta spectacolele  de la Complex  ”Phoenicia”, din Năvodari
Anca Țurcașiu va prezenta spectacolele de la Complex ”Phoenicia”, din Năvodari


    Teatrul de Vară  din MamaiaFoto: Click!
Teatrul de Vară din MamaiaFoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net