Vacanţă veneţiană pentru Gabi Cristea şi Tavi Clonda

image

Îndrăgostiţi ca la început, cei doi şi-au sărbătorit primul an de iubire într-o minivacanţă în Italia, în celebrul oraş cu gondole. Uite cum s-au distrat cele două vedete ale postului Kanal D.

Gabi Cristea şi Tavi Clonda au sărbatorit un an de relaţie la Veneţia, oraşul îndrăgostiţilor.

„Ne doream să mergem undeva, numai noi doi, şi să petrecem câteva zile romantice, iar Italia ni s-a părut cea mai potrivită destinaţie. Aşa că nu am stat niciun pic pe gânduri şi, când am avut un mic moment de respiro în program, ne-am luat vacanţă şi am plecat să ne bucurăm de relaţia noastră“, a declarat Gabi Cristea pentru „WowBiz”.

“Am stat trei zile la Veneţia, la un hotel amplasat chiar în celebra piaţă San Marco! A fost minunat, pot spune cu mâna pe inimă că a fost cea mai frumoasă vacanţă din viaţa mea. Toată escapada a fost un amestec de cultură şi de romantism şi abia aştept să mă mai întorc în oraşul acesta minunat", a spus prezentatoarea.

"Nu am ratat plimbările cu gondola noaptea, restaurantele de pe canale sau străduţele pitoreşti din apropierea oraşului. Am mers să vedem şi Palatul Dogilor, Basilica San Marco sau biserica “San Giorgio Maggiore”, iar într-una din zile ne-am dus cinci ore pe insulele din apropiere, Murano, Burano şi Torcello! O nebunie…”, a mai povestit vedeta.

Vezi galerie foto şi ce peripeţii au întampinat în ultima zi petrecuta la Veneţia.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
cub Roxana Vasniuc png
cub anamaria prodan bebeto png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Masini la granita dintre Finlanda si Rusia FOTO EPA EFE jpg
Dmitri Medvedev FOTO AFP
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg