Văduva lui Nicolaescu se pregăteşte de nuntă?


    Dana  Nicolaescu  este  producător  de film
Dana Nicolaescu este producător de film

Dana Nicolaescu (36 de ani) a rămas văduvă în urmă cu trei ani şi jumătate, când regizorul Sergiu Nicolaescu a murit. De atunci, a fost văzută doar în haine negre, tristă şi singură. Apropiaţii spun, însă, că de ceva vreme, Dana iubeşte din nou.

Timp de 17 ani a fost iubita, apoi, soţia maestrului Sergiu Nicolaescu. De mică l-a iubit pe regizor şi şi-a dorit să-i devină soţie. Visul i s-a împlinit, deşi între ei era o diferenţă de 47 de ani. „Pe Dana eu am crescut-o”, spunea maestrul despre soţia sa. În urmă cu trei ani şi jumătate, Dana a rămas văduvă, iar ea n-a mai fost văzută decât purtând haine negre. 

Se pare, însă, că soarele a ieşit din nou pe strada ei, în sensul că, după o îndelungată perioadă de doliu, Dana iubeşte iar. În lumea filmului şi a teatrului, din care şi Dana face parte, fiind producător, se zvoneşte că urmează să se căsătorească din nou. Se pare, cu un coleg de breaslă, care a cerut-o de soţie, iar ea a acceptat. 

Click! a întrebat-o pe sora maestrului, Iolanda Nicolaescu (89 de ani), dacă ştie de noua relaţie a Danei. „Am auzit şi eu, dar n-am întrebat-o deoarece nu e treaba mea. Am înţeles că se mărită şi mă bucur dacă e aşa, pentru că este tânără, este o femeie frumoasă şi e normal să se întâmple astfel. Nu poate să rămână singură toată viaţa!”, ne-a spus sora regizorului. Potrivit Iolandei Nicolaescu, Dana are grijă să nu-i lipsească nimic, aceasta fiind, de fapt, şi dorinţa marelui regizor.

„Am tot ce-mi trebuie. Dana are mare grijă de mine. Îmi ia medicamente. N-am ce să-i reproşez”, ne-a mărturisit Iolanda Nicolaescu. Se ştie că, la scurt timp de la decesul regizorului, între cele două au apărut tensiuni şi chiar s-au judecat. Şi asta pentru că Iolanda a contestat testamentul lăsat de fratele său în care ea nu apărea deloc. În acea perioadă, Dana nu s-a mai îngrijit de Iolanda, care ajunsese să fie ajutată de prieteni. Într-un final, însă, cele două s-au împăcat, iar sora maestrului a renunţat la proces. Potrivit unor surse din anturajul familiei, între cele două a fost întocmit un contract de vânzare-cumpărare a apartamentului Iolandei din strada Zambaccian, cu clauză de întreţinere. Conform actului, Dana se obligă să aibă grijă de cumnata sa până la moarte: să-i plătească întreţinerea, menajul, mâncarea, medicamentele. În plus, îi dă 1.500 de lei pe lună şi i-a deschis un cont cu o sumă de bani.

Nu prea mai trece pe la vila din 2 Mai

† Sergiu Nicolaescu a murit în 3 ianuarie 2013
† Sergiu Nicolaescu a murit în 3 ianuarie 2013

Se ştie că era locul preferat al regizorului pe timpul verii. Sergiu Nicolaescu a cumpărat vila de vacanţă din 2 Mai, judeţul Constanţa, pe vremea când era căsătorit cu cea de-a doua soţie a sa, Gabriela. Anul trecut, Dana a renovat casa. Se pare, însă, că Dana nu e la fel de atașată de această casă precum soțul său. Tocmai de aceea ea este văzută foarte rar aici, spun vecinii.

Regizorul a murit în urma unor complicații medicale


    † Sergiu Nicolaescu a murit în 3 ianuarie 2013
† Sergiu Nicolaescu a murit în 3 ianuarie 2013

Sergiu Nicolaescu a decedat în 3 ianuarie 2013, la vârsta de 82 de ani, în urma unor complicaţii cardiace şi pulmonare severe. Trupul neînsufleţit al cineastului a fost incinerat pe 5 ianuarie, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare, la ceremonie participând familia, prietenii şi apropiaţii regizorului. 

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png