Văduvele artiştilor, primele sărbători fără cei dragi

Pentru văduvele vedetelor, Sărbătorile vin pentru prima dată fără persoana dragă, după care plâng şi acum. Elena Sinulescu, Elena Ploieşteanu şi Janine Ionescu vor avea momente grele de Crăciun, fără partenerii lor de viaţă. 

Elena, văduva lui  Benone Sinulescu,  este distrusă după  dispariţia acestuia
Elena, văduva lui Benone Sinulescu, este distrusă după dispariţia acestuia

Soţiile vedetelor fac sărbătorile de iarnă, pentru prima dată fără cei dragi. 

Nea Beni a decedat la o zi după ce a împlinit 40 de ani de căsnicie

Elena, văduva lui Benone Sinulescu, este distrusă. La mai bine de două săptămâni de când s-a stins regretatul cântăreţ de muzică populară, femeia se gândeşte cât de greu îi va fi în continuare. Acestea sunt primele sărbători pe care, după atâţia ani, va trebui să le petreacă fără Nea Beni. Artistul s-a stins din viaţă la 84 de ani, pe 18 noiembrie, la o zi după ce a împlinit 40 de ani de la căsătoria cu soţia sa.

Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:30. A murit acasă, nu a avut covid, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic acasă şi avea două femei care s-au ocupat de el şi l-au îngrijit aşa cum trebuie. Fără el viaţa nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu, pentru Click!, în ziua în care a murit acesta.

Acum, Elena Sinulescu îşi plânge durerea legată de pierderea omului drag în căsuţa din localitatea Bârzava din Judeţul Arad, unde s-au mutat în urmă cu peste 10 ani. Văduvei artistului nu îi vine nici acum să creadă că Nea Beni nu mai este. „Am avut grijă de el, cum am ştiut mai bine. Încă sunt în stare de şoc! Nu îmi pot reveni. Tot aştept că poate mă strigă să mă întrebe sau să îmi ceară ceva! Este foarte greu! Vor fi primele sărbători fără el”, ne-a mărturisit Elena Sinulescu. 

Nelu Ploieşteanu, mort de COVID la 70 de ani

Elena, soţia lui Nelu Ploieşteanu, care a murit de Covid-19,  anul acesta, în 2 aprilie, la vârsta de 70 ani, spune că e casa pustie de când a plecat fiul lor, Mihăiţă, dar mai ales de când s-a dus şi regretatul cântăreţ. Fără artist, sărbătorile vor fi şi mai triste, chiar dacă între ei au fost probleme. La scurt timp după moartea lui, soţia acestuia le-a acuzat pe infirmierele de la spital că nu îl tratau bine pe Nelu Ploieşteanu şi că aveau o atitudine dispreţuitoare faţă de el, deşi fiica ei le-a dat bani pentru a se ocupa de artist.

Nelu Ploieşteanu  şi soţia lui au avut  probleme, dar s-au  împăcat în 2019
Nelu Ploieşteanu şi soţia lui au avut probleme, dar s-au împăcat în 2019

La Prima TV, la emisiunea lui Cristi Brancu, Elena Ploieșteanu şi-a spus of-ul. „Fiica mea dădea de fiecare dată pachetul şi câteva sute de lei infirmierelor să îl îngrijească. Iar ele au început să ţipe la el. Vă spun, când l-am văzut cu oxigenul la gură, aplecat să îşi caute pastilele, nimeni nu l-a ajutat, iar infirmiera a început să ţipe. Mie mi s-a făcut rău, din cauza asta am ajuns la spital, nu am avut COVID”, a declarat soţia lui Nelu Ploieșteanu în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV. 

În trecut, Elena Ploieșteanu îşi acuza soţul că are o relaţie paralelă cu o altă femeie, ce a durat 13 ani, însă, în cele din urmă, au decis să îşi mai dea o şansă. Nelu Ploieşteanu şi soţia lui s-au împăcat în 2019, după ce fiul lor a murit, în 2018. 

Problemele din ultima perioadă ne-au unit mult”, a declarat Elena Ploieşteanu, potrivit Click! „Am plecat cu soţul meu, acum ne înţelegem destul de bine.Am reuşit să depăşim momentele negre din viaţa noastră. L-am iertat pentru tot ce a făcut în viaţă”, a mai povestit femeia. În primăvara anului 2018, fiul său a încetat din viaţă, la vârsta de 32 de ani. Era la pat şi era dependent de mama lui, care a fost cea care şi-a sacrificat viaţa şi libertatea, pentru a avea grijă zi de zi de acesta, băiatul neputând să se deplaseze singur. Suferea de tetrapareză spastică, de la un vaccin de când era bebeluş.

Lucian Ionescu a lăsat în urmă multă durere

Janine Ionescu, soţia lui Lucian Ionescu, a primit vestea morţii acestuia ca un trăsnet
Janine Ionescu, soţia lui Lucian Ionescu, a primit vestea morţii acestuia ca un trăsnet

Janine Ionescu, soţia impresarului vedetelor, Lucian Ionescu, mort de covid în spital anul trecut, între Crăciun şi Anul Nou, a primit vestea ca un trăsnet, că acesta s-a prăpădit. Impresarul, care, printre altele se ocupa şi de cariera tenorului Bogdan Mihai sau a fiicei sale Simone Anne-Marie Ionescu, a lăsat în urmă multă durere. Fiul său cel mic, Matei, de 11 ani, a fost trist zile în şir. Acum, ei vor petrece fără el, pentru prima dată, Sărbătorile şi îi vor face parastas de un an, imediat după Crăciun. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net