Vai de ei! Cu ce probleme de sănătatea pleacă vedetele la show-ul de supraviețuire “Ultimul Trib”

7 august 2018
article img

Aproape două luni, câteva vedete dar și oameni obişnuiţi se vor afla în Madagascar, acolo unde vor avea loc filmările pentru reality-showul “Ultimul trib”, care va debuta în curând la Antena 1. Unii participanţi pleacă la drum cu emoții, căci au avut, de-a lungul vremii, mari probleme de sănătate.

Dorian Popa, Sorana ex-ASIA, Paula Chirilă și Dima Trofim sunt doar patru dintre vedetele care vor lupta pentru premiul de 100.000 de euro, însă riscă mult, căci le pot recidiva oricând problemele de sănătate. În 2005, Dorian Popa (29 de ani) a participat la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, unde a pierdut 15 kilograme în cele trei săptămâni. La întoarcearea în țară, era de nerecunoscut.

article img

Dorian Popa este pus acum în gardă de culturistul Florin Damsa: “Trebuie să fie atent la alimentaţie, însă dacă nu mănâncă ce trebuie s-ar putea să piardă masă musculară şi va slăbi automat. Fără proteine, creatină sau aminoacizi va da repede câteva kilograme jos, iar dacă nu va face sală corpul lui va avea de suferit”, ne-a povestit acesta.

Și Sorana Darcle (35 de ani), ex -ASIA, a trecut printr- o experienţă neplăcută, în urmă cu doi ani, în Cipru, când a participat la “Ferma Vedetelor” (PRO TV). Atunci, solista a fugit după un struț și și-a luxat piciorul: „Nu sunt foarte bine cu picioarele, am rămas cu nişte semne destul de urâte, deja am început să mă îngrijorez. Voi merge să-mi fac nişte investigaţii amănunţite. Am rămas cu nişte vânătăi, care văd că în fiecare zi se fac tot mai mari şi sunt mai vizibile, cel puţin la piciorul stâng, toată glezna e o mare vânătaie. Dacă mă vede cineva zice că mă bate acasă, căci parcă m-ar lovi cineva peste picioare”, ne-a dezvăluia ea, atunci.

Dima Trofim (29 de ani) a avut şi el de tras, în 2015, la acelaşi show de televiziune, difuzat la Pro TV. Solistul şi actorul din “Pariu cu viaţa” a fost unul dintre cei mai muncitori dintre colegi, însă a fost doborât de problemele pe care le are cu spatele. La un moment dat, el a trebuit să stea numai în pat, riscând chiar să ajungă la spital.

article img

Cât o privește pe Paula Chirilă (43 de ani), și ea a participat la mai multe reality-show-uri , în care s-a și distrat, dar a și pătimit. Actriţa, care a suferit de hernie de disc, a acuzat mereu dureri de spate. Acum, pentru ”Ultimul Trib” (Antena 1), actrița s-a reapucat de sport şi a dat jos aproape 10 kilograme. Se poate spune că s-a remodelat, pentru că a dat jos 10 cm din talie, 3 cm din zona braţelor şi 6 cm din circumferința picioarelor: ”Sunt gata să merg să mă distrez”, ne-a spus actriţa.