Valentina Pelinel, din nou fotomodel după trei copii. Și alte mămici au slăbit rapid după sarcină


    Valentina Pelinel are trei  copii cu Cristi Borcea
Valentina Pelinel are trei copii cu Cristi Borcea

Sunt tinere, extrem de sexy, au cariere de succes şi 12 copii care le fac viaţa mai fericită. Rolul de mamă le vine mănuşă, iar talia de viespe de acum cu greu te face să crezi că ele au fost vreodată însărcinate. Click! ţi le prezintă pe cele mai sexy mămici din showbiz şi îţi spune cum reuşesc să arate perfect.

Fotomodel celebru, Valentina Pelinel (38 de ani) este neschimbată după ce i-a dăruit trei moştenitori afaceristului Cristi Borcea (49 de ani). Pe 8 iunie 2016, ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian (3 ani), iar pe 1 martie 2019, familia s-a mărit cu gemenele Indira Maria şi Rania Maria (8 luni). Obişnuită cu un stil de viaţă sănătos, Valentina a reuşit în ambele sarcini să se menţină într-o formă bună. A mâncat cumpătat şi a continuat să facă sport, chiar dacă a adoptat un antrenament special pentru gravide.

Lavinia are un băieţel  cu Ştefan Bănică
Lavinia are un băieţel cu Ştefan Bănică

Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute pe blondină în zona Floreasca din Capitală, într-una dintre rarele apariţii din ultima perioadă. Ocupată până peste cap cu micuţii, Valentina iese din casă doar la sala de fitness, iar în drum spre casă, mai bea o cafea cu o prietenă. Nemachiată şi îmbrăcată sport, în colanţi şi bluză de trening, vedeta este foarte sexy.

Anca Serea a născut şase copii,  iar cea mică,  Leah,  are doar două luni
Anca Serea a născut şase copii, iar cea mică, Leah, are doar două luni

Solistă de succes, Lavinia Bănică (34 de ani) a revenit în câteva luni la talia de viespe după ce luase 30 kg în plus pe durata sarcinii. Pe 16 mai 2019, artista i-a dăruit lui Ştefan Bănică jr (52 de ani) un băieţel, Alexandru (6 luni), primul ei copil. După naştere, Lavinia a spus că a avut ceva probleme cu retenţia de apă şi de aceea a luat puternic în greutate. Solista a mai spus că a mâncat sănătos pe durata celor nouă luni din dorinţa de a avea un copil sănătos. Şi a reuşit, alăptează şi a revenit rapid, fără prea mult efort, la formele sexy.

Andreea Bălan are două  fetiţe cu actorul George Burcea
Andreea Bălan are două fetiţe cu actorul George Burcea

De departe campioana naşterilor, superba Anca Serea (38 de ani), este mama a şase copii. Doi din prima căsătorie, David (18 ani), Sarah (12 ani), şi patru din mariajul cu artistul Adi Sînă (42 de ani), Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani) şi Leah (2 luni). După cinci naşteri naturale, fosta prezentatoare tv a avut ceva complicaţii şi fost nevoită să accepte prima cezariană. Însă totul a decurs bine şi vedeta s-a refăcut în câteva zile. Acum, Anca Serea pozează fără probleme şi nimic nu o trădează că acasă alăptează o fetiţă de doar două luni. Însă ea este o mămică fericită şi are timp pentru toţi cei şase copii, iar uneori găseşte vreme şi pentru apariţii spectaculoase la evenimentele mondene. Avantajul Ancăi Serea a fost mereu silueta ca trasă prin inel şi tocmai de aceea toate sarcinile ei s-au văzut puţin doar din luna a patra, însă vedeta a luat foarte puţin în greutate. Secretele ei sunt stilul de viaţă dinamic şi alimentaţia sănătoasă.

Soţia lui Cristi Borcea pozează provocator pe conturile sociale
Soţia lui Cristi Borcea pozează provocator pe conturile sociale

O altă mămică sexy este Andreea Bălan (35 de ani), căsătorită cu actorul George Burcea (31 de ani). Solista, care are în paralel o carieră solo şi una în trupa Andre, are două fetiţe: Ella (3 ani) şi Clara Maria, născută pe 4 martie 2019. La ultima naştere prin cezariană, artista a suferit complicaţii grave şi a stat în comă indusă câteva zile. Apoi, au urmat alte două intervenţii la finalul cărora vedeta a aflat că nu va mai putea avea alţi copii. Andreea s-a recuperat repede şi a urcat pe scenă la doar două luni de la naşterea cu probleme. Momentul de cumpănă a determinat-o să reia proiectul Andre şi să îl relanseze, dar şi să facă pe 15 septembrie 2019 evenimentul „Nuntă şi botez în Paradis”.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
bunicuta foto1 jpg
pamela anderson jpeg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png