Vedete care au alergat maratonul. Carmen Brumă a făcut performanţă

Ultima actualizare:

    Carmen Brumă a terminat Maratonul Internaţional BucureştiFoto Arhivă Personală
Carmen Brumă a terminat Maratonul Internaţional BucureştiFoto Arhivă Personală

Carmen Brumă a făcut performanţă, duminică, pe străzile Capitalei. Ea a alergat 42 de kilometri și 200 de metri în 4 ore și 13 minute. Mircea Badea, iubitul fostei prezentatoare de la Realitatea Tv, a publicat o filmare cu ultimii 200 de metri alergați de Carmen. Daniel Osmanovici se numără printre alte vedete care au alergat maratonul de weekend-ul trecut.

Nu doar Carmen Brumă a scris istorie pe străzile capitalei, duminică. vedeta tv s-a înscris la Maratonul de la București și a reușit să termine cursa de 42 de kilometri în 4 ore și 13 minute. "Am ieşit pe locul 7 din 30 la categoria mea de vârstă (35-40), la general, pe locul 436 din 1090; locul 51 din 135 la fete şi am bătut 373 de ştafete din 623. Mircea Badea a fost alături de ea şi a mărturisit cpă a avut emoţii ca la cel mai important eveniment din viaţa lor de cuplu. "P.S. Doamne ferește! Am avut emoții ca la naștere. Am alergat ultimii 15 km lângă ea, la susținere", a scris plin de mândrie Mircea Badea, pe blog.

Daniel Osmanovici a reuşit o adevărată performanţă. A oprit cronometrul după 4 ore şi 17 minute după o cursă în care a avut aproape familia.

Vedete care au alergat maratonul. Daniel Osmanovici, asistat de părinţi şi soţie

Daniel Osmanovici, alături de tatăl său
Daniel Osmanovici, alături de tatăl său

Prezentatorul Observator de la Antena 1 a povestit pe pagina de socializare că  după cei 42 de kilometri a avut nevoie de mâncare şi apă ca să se hidrateze. responsabile cu aceste sarcini au fost mama şi soţia vedetei tv, iar tatăl lui daniel a fost însărcinat ca pe toată durata cursei să facă fotografii. La final, toată lumea a fost mulţumită. Prezentatorul tv şi-a trecut în palmares o adevărată perfomanţă şi a alergat pentru o cauză nobilă.

Daniel, alături de mama sa, după terminarea cursei
Daniel, alături de mama sa, după terminarea cursei

Vedete care au alergat maratonul. Alex Dima a participat la ştafeta de 21 de kilometri

Oana Tache, de la "Vocea României" şi Alex Dima de la "România, te iubesc!" au alergat şi ei, duminică, la Maratonul Internaţional Bucureşti. Oana a luat startul la cursa populară, pe o distanţă de 3,6 km, iar Alex Dima la ştafeta 21 de kilometri. Dincolo de promovarea mişcării şi a unui stil de viaţă sănătos, competiţia are şi un puternic caracter social, mai ales pentru cei care aleargă pentru Zână Merciluta – un proiect care oferă tratament stomatologic gratuit copiilor bolnavi de cancer de la Institutul Oncologic Bucureşti, dar şi unor cazuri sociale.

Vedete care au alergat maratonul. Călin Goia şi Andreea Răducan au luat startul la cursa populară

printre vedetele care au alergat maratonul de duminică s-au numărat Călin Goia (3,6 km), Sonia Argint Ionescu (semimaraton, 21 km), Andreea Raducan (3,6 km),  Monica Rosu (3, 6 km), Florin Raducioiu ( 36 km) şi Adrian Hadean. Duminică, în Piaţă Constituţiei, mai mult de 10.000 de oameni au venit să alerge pentru alţii, în ceea ce poate reprezenta cel mai mare gest de solidaritate cu putinţă. Patrick Kimeli a câștigat maratonul de la București. Kenyanul s-a impus cu timpul de două ore, 13 minute și 15 secunde.

image
image
image
image
image
image
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net