Vedete în doliu în 2020. An de coșmar pentru Lora, Laura Cosoi și Cezar Ouatu, care își plâng mama, tatăl și fratele

Ultima actualizare:
Mama Lorei s-a stins din viață
Mama Lorei s-a stins din viață

2020 a fost un an greu pentru mulți dintre noi, dar pentru ei a fost de coșmar. Lora a rămas fără mama sa încă de la începutul anului, Laura Cosoi și-a pierdut tatăl din cauza Covid-19, iar Cezar Ouatu își plânge fratele, care s-a stins luna aceasta.

Tatăl Laurei Cosoi a murit răpus de Covid

Laura Cosoi (38 ani) nu a trecut peste moartea tatălui ei, Marius Cosoi, pe care îl iubea enorm, și care a murit de Covid, la finalul lunii noiembrie. Tatăl vedetei a fost profesor de educație fizică la Colegiul Național din Iași, dar și antrenor de handbal și baschet. De altfel, ultima dată când echipa de baschet feminin a promovat în divizia A, Marius Cosoi s-a aflat în fruntea echipei. Bărbatul suferea de ceva vreme și de diabet zaharat, iar virusul care a schimbat Planeta i-a fost fatal.


    Marius Cosoi, tatăl Laurei Cosoi, a murit de Covid-19foto: arhiva personală
Marius Cosoi, tatăl Laurei Cosoi, a murit de Covid-19foto: arhiva personală

În memoria părintelui său, Laura Cosoi a postat de Crăciun, pe rețelele sociale, mai multe fotografii și mesaje de dor. Ultima imagine îl arată pe tatăl blondinei în timp ce își plimba nepoata cu sania. Actrița și-a amintit cum era și ea plimbată astfel de părintele ei, chiar în același loc, cu aceeași sanie, și chiar învelită cu aceeași pătură. „Tati si Rita, acum doi ani, la prima plimbare a ei cu săniuța. Același loc al copilăriei, aceeași sanie cu pătura cu care ne învelea și pe noi, același miros al iernii cu zapada de altădată. Dor...”, a fost mesajul publicat de vedetă. Aceasta își descria tatăl într-un mod simplu, plin de dragoste. „Tatăl meu este profesor de sport, un om normal, cu o viață firească, președintele clubului de baschet feminin Național Iași. Îi place grădinăritul, are grijă de puii din curte, în fiecare toamnă face vin, iarna merge la munte, în vacanță, vara la mare și în general, duce o viață liniștită”, spunea Laura Cosoi despre tatăl ei.

Marius Cosoi, tatăl Laurei Cosoi, a murit de Covid-19
Marius Cosoi, tatăl Laurei Cosoi, a murit de Covid-19

Cezar Ouatu își plânge fratele: "Te iubesc mult, eroul meu"

Cezar Ouatu (40 ani) și-a mai pierdut un membru al familiei, după moartea tatălui său de acum 10 ani. Artistul, care a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2013, a anunțat chiar el pe Facebook că fratele său a decedat și că va fi înmormântat cu onoruri militare. „O zi grea pentru mine… Fratele meu iubit, cu ochii blânzi, s-a dus astăzi lângă tatăl meu! Prea devreme, iubirea mea! Te iubesc oriunde ai fi, fratele meu! Tăticul nostru te așteaptă Sus! Sunt trist rău...”, scria Cezar Ouatu, duminică, 13 decembrie, pe pagina de Facebook cu privire la moartea fratelui său, Theodor Ouatu. Fratele contratenorului avea talent muzical, dar se formase ca militar. A absolvit Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov și avea grad de locotenent-colonel. Era practicant de aikido, dar cânta uneori împreună cu Cezar. Într-o altă postare pe Facebook, Cezar Ouatu i-a dedicat fratelui său un colind înregistrat recent. „Am înregistrat acest colind sacru minunat acum 5 zile pentru voi toți de sfintele Sărbători de Crăciun! L-am ascultat și eu acum și mă gândesc cât de mult i-ar fi plăcut fratelui meu iubit și de aceea fiecare sunet vreau să-l insoțească acolo Sus către o lume mai bună! Te iubesc mult, eroul meu, Ouatu Theodor”, a scris muzicianul.

Tatăl lui Cezar Ouatu a murit pe scenă

În urmă cu peste 10 ani, el a trecut prin tragedia morții tatălui său. Pe 21 mai 2010, Florin Ouatu, unul dintre cei mai mari flautiști ai României, a decedat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, în timpul unui spectacol, în urma unui atac de cord. La acel moment, Cezar Ouatu susținea un concert în Germania.

Fratele lui Cezar Ouatu, Theodor, a murit
Fratele lui Cezar Ouatu, Theodor, a murit

Lora a rămas fără ambii părinți

Lora (38 ani) și-a pierdut mama încă de la începutul acestui an. Durerea vedetei este nemărginită și nici acum nu s-a obișnuit cu ideea că mama ei, Mihaela Petrescu, nu mai este printre noi. Mama vedetei a încetat din viață pe 26 ianuarie, iar artista a fost devastată de durere. De asemenea, în acele zile, cântăreața a postat un mesaj sfâșietor, pe rețelele sociale. ”Cine are părinţi pe pământ nu în gând/ Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând…» Drum lin, mamă scumpă… ai plecat cu jumătate din inima mea…”, a fost mesajul publicat de Lora pe rețelele sociale. Mama vedetei se lupta de mai multă vreme cu o boală necruțătoare, cancerul la sân. Într-un interviu, Lora mărturisea că mama ei, s-a consumat mult după ce a murit soțul ei, respectiv, tatăl vedetei. 

Tatăl Lorei a murit când solista avea 4 ani

Lora nu s-a putut bucura nici de compania tatălui, căci pe când avea doar patru ani a rămas orfană. Bărbatul era un reputat chirurg urolog. "La patru ani a murit tatăl meu într-un accident. Nu mi s-au spus niciodată foarte multe şi la înmormântarea lui a venit foartă multă lume. Tata era un chirurg de nota 10. Eram tristă în poze", povestea Lora în urmă cu ceva ani, în emisiunea Acces Direct.

Citește și:

Șir de drame în viața Lorei. Rămasă orfană de ambii părinți, solista a fost și ea suspectă de cancer

Laura Cosoi, mesaj tulburător la moartea tatălui ei. Marius Cosoi a fost ucis de Covid-19

Lora este în doliu. Mama artistei a murit după o lungă luptă cu cancerul. «Ai plecat cu jumătate din inima mea»

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net