Vedetele au dat buzna la cuţit, nu la spovedit!

simeon stalpnicul png
Brigitte Năstase, pe patul de spital din Istanbul, înainte de a-şi face rinoplastia

Când vine vorba despre frumuseţe, vedetele noastre uită de toate, chiar şi de faptul că ne aflăm în postul Paştelui, când ar trebui să fim mai preocupaţi de suflet decât de fizic. Pe Brigitte Năstase şi pe Ozana Barabancea problemele de sănătate le-au trimis însă la cuţit.

Anul trecut pe vremea asta, adică tot în Postul Paştelui, care durează 40 de zile, în cabinetele medicilor esteticieni se aflau Eugenia Şerban, Natalia Mateuţ, Simona Traşcă, Adelina Pestriţu, Rocsana Marcu şi Cristina Spătar.Şi anul acesta, vedetele noastre au făcut potecă spre clinicile de înfrumuseţare, în loc să meargă la biserică sau să frământe cozonaci. Unele dintre ele, pe lângă factorul estetic, l-au invocat şi pe cel medical, motivându-şi astfel prezenţa la chirurgii plasticieni.

simeon stalpnicul png
Brigitte, alături de Ensar Duman, reprezentantul clinicii din Turcia

Spre exemplu, Ozana Barabancea (47 de ani) şi Brigitte Năstase (40 de ani) au ales să “se taie” la o clinică din Istanbul, Turcia, după ce s-au confruntat ani buni fie cu probleme de greutate, care i-au pus în pericol sănătatea juratei de la “Te cunosc de undeva!”, fie cu cele respiratorii, în cazul soţiei lui Ilie Năstase.În urmă cu opt ani, Brigitte a trecut prin clipe de groază din cauza fostului soţ, Ovidiu Torj, care ar fi bătut-o atât de tare, încât i-ar fi spart nasul.

“În vara lui 2009, cu un an până să-l cunosc pe Ilie, fostul meu soţ m-a bătut, lovindu-mă în zona feţei. Mi-a sfărâmat bărbia şi mi-a rupt nasul. De-atunci mă lupt cu deviaţia de sept, cu probleme de respiraţie. Bineînţeles, am vrut să fac această operaţie şi pentu că nu-mi plăcea forma nasului. Mi se părea cam mare”, a declarat Brigitte, pentru Click! Bruneta s-a operat sâmbătă, la o clinică din Istanbul, iar joi va reveni în ţară. O astfel de intervenţie costă până la 3.500 de euro, însă nimic nu e prea scump atunci când vine vorba de sănătate, dar mai ales de frumuseţe.

simeon stalpnicul png
Brigitte spune că a fost mutilată de Ovidiu Torj

La întoarcerea în ţară, Brigitte nu va primi sprijin din partea soţului ei, Ilie Năstase, de care s-a separat în urmă cu o lună, ci din partea copiilor ei, Robert (17 ani) şi Sara (8 ani).

Ozana Barabancea îşi micşorează stomacul în Turcia

Și Ozana Barabancea a luat o decizie radicală. Jurata show-ului ”Te cunosc de undeva!” (Antena 1) a apelat la medici pentru a scăpa de surplusul de greutate, mai exact, la o operație de micșorare a stomacului. La începutul săptămânii, ea s-a deplasat la o clinică din Istanbul pentru analize și pentru a programa intervenția.

simeon stalpnicul png
În 2012, Ozana reușise să slăbească 50 kg, însă ulterior s-a îngrășat la loc

Motivul pentru care Ozana a decis să apeleze la bisturiu a fost faptul că dietele pe care le-a tot ținut, de-a lungul anilor, nu mai dădeau nici un rezultat.

Cel mai mult a slăbit în 2012, cu ajutorul unui medic nutriționist, peste 50 kg, însă în clipa în care a renunțat la dietă ea s-a îngrășat la loc. Artista cântărea peste 120 kg, greutate pe care o are și în acest moment. Micşorarea stomacului e o operaţie prin care se elimină aproximativ 75% din stomac.

Intervenţia este făcută laparoscopic şi obiectivul ei este acela de a face pacientul să mănânce cât mai puţin, ceea ce determină o scădere ponderală semnificativă. În Turcia, preţul unei astfel de operaţii variază între 7.000 şi 10.000 de euro.

Nicoleta Luciu, injecții antirid în gât

Nimic nu e prea dureros pentru Nicoleta Luciu (36 de ani) atunci când vine vorba despre tinerețe fără bătrânețe.

simeon stalpnicul png
Luna trecută, Nicoleta l-a vizitat din nou pe medicul Călin Doboș

Luna trecută, ea s-a programat din nou la medicul estetician pentru o serie de injecţii cu vitamine şi acid hialuronic, ca să prevină ridurile.

Procedura a venit la scurt timp după ce bruneta s-a supus unei alte intervenţii prin care a scăpat de grăsimea în exces de pe braţe. “Eu nu aveam riduri pe gât, dar este bine să previi. Am crezut că o să leşin de durere”, a spus Nicoleta în timp ce medicul îi injecta un cocktail de vitamine în piele.

Vedeta a rezistat cu stoicism intervenţiei de mezoterapie, pe care în trecut a aplicat-o și pentru ten. Operația a constat în introducerea în derm, cu ajutorul microinjecţiilor, a unor substanţe cu rol terapeutic. Procedura se repetă periodic, pentru rezultate pe termen lung.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vedete vacante21 jpg
jeff bezos jpeg
FotoJet jpg
Untitled png
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (10) jpg
andrei ungureanu jpeg