Vedetele au dat vacanţele de lux pe cules de struguri. Cum s-au fotografiat Adela Popescu, Loredana şi Daniela Crudu


    Adela Popescu,  recoltă bogată,  la Şuşani,  judeţul Vâlcea
Adela Popescu, recoltă bogată, la Şuşani, judeţul Vâlcea

Toamna este anotimpul preferat al mai multor vedete, care în fiecare an aşteaptă cu nerăbdare să intre în vie, pentru a culege strugurii cu boabe imense, care-ţi lasă gura apă. Renunţă pentru câteva zile la hainele de lux şi, îmbrăcate în ţinute sport, îşi ajută bunicii sau rudele din provincie, fiind însă şi un bun prilej de relaxare. Fotografiile le-au adus aprecieri pe conturile sociale.

Adela Popescu (32 de ani), prezentatoarea emisiunii ”Vorbeşte lumea”, de la PRO TV, este nelipsită, în fiecare an, din comuna natală, Şuşani, judeţul Vâlcea, la culesul viei. Ajutată de soţul ei, actorul Radu Vâlcan, cu care are doi copii, Adela este campioană la cules, dar nici nu e de mirare, căci are experienţă din copilărie. Cei doi soţi au umplut coşuri întregi de struguri albi, cu bob imens. Adela a imortalizat unul dintre aceste momente, lăudându-se cu recolta. 

Dar şi solista de muzică populară Lia Lungu (66 de ani) are cu ce se lăuda. Artista a moştenit mai multe rânduri de vie la Recaş, judeţul Timiş: ”Strugurii viei mele sunt regali, din soiurile selecţionate şi bine îngrijite de mult timp, pentru că împodobeau mesele, înmiresmau saloanele, uimeau privirile şi în cele din urmă cu aroma lor desăvârşeau fastuoasele mese oferite la recepţiile lui Ceauşescu. Recaşul era una dintre viile de protocol, unde fostul demnitar comunist şi-a concentrat atenţia şi de care era foarte mândru”, spune Lia Lungu. Ea merge în fiecare an în via de la Recaş, unde roboteşte de zor pentru a culege celebrii ei struguri. 

Fosta asistentă tv Daniela Crudu (30 de ani) pare plină de fiţe, pe micul ecran, însă iată că, în fiecare toamnă,  dă o fugă la casa bătrânească unde a copilărit şi unde bunica ei a învăţat-o să hrănească animalele din ogradă, dar şi să culeagă fructele din livadă. Dar se pricepe de minune şi la cules de struguri, echipată în tricou şi în pantaloni scurţi. “Cruduţa” a sărit direct pe gardul de lângă boltă, dar efortul a meritat: “S-au copt strugurii. La mămăiţa mea”, a menţionat Daniela Crudu pe conturile sociale, în dreptul fotografiei. 

Loredana Groza (49 de ani), adepta unei alimentaţii sănătoase, nu a uitat de unde a plecat. Originară din Oneşti, judeţul Bacău, cântăreaţa merge an de an la rude, însoţită de fiica ei, Elena. Dă o raită prin grădină, dar şi în vie, pe dealurile din apropiere, de unde se înfruptă cu fructe proaspete, dar ajută şi la cules. 

Solistul Tavi Clonda (39 de ani), soţul Gabrielei Cristea (44 de ani), a imortalizat momentul în care s-a aflat la cules de struguri, fiind lăudat de celebra lui nevastă. 

Alina şi Romeo Negoiasă de la Trupa Alesis au o căsuţă cochetă la Câmpina, iar curtea lor e plină de legume şi de fructe. Din struguri ei fac must, vin, dar şi compot. Iar celebra actriţă Maia Morgenstern (57 de ani) şi-a reamintit de anii copilăriei, cu prilejul unei deplasări în Delta Dunării: ”Strugurii sălbatici. De Deltă. Delta Dunării. Filmăm. Filmul se va  numi «Delta neagră». Regizor: Dorian Boguţa”, a scris Maia în dreptul imaginii făcute la Dunavăţu de Jos, judeţul Tulcea.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu