Vedetele s-au distrat de Anul Nou în bikini şi în maiou

Ultima actualizare:

    Ilinca Vandici şi  Andrei Neacşu se  distrează de minune  printre palmieri, iarna
Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu se distrează de minune printre palmieri, iarna

Ca în fiecare an, mai multe vedete autohtone se relaxează departe de ţară printre palmieri şi nuci de cocos. La călduri care te fac să intri direct în costumul de baie şi să te arunci în apele calde ale oceanului. Ilinca Vandici, Laura Cosoi sau Alexandra Stan sunt doar câteva dintre cele care au ajuns la căldurică.

Mare, soare, căldură şi mii de kilometri depărtare. Vedetele noastre au petrecut de Crăciun şi de Revelion departe de ţară şi de frigul de aici. Nici bine nu au ajuns, că vedetele de pe plaiurile mioritice au început să se laude pe reţelele sociale cu vacanţele exotice. Prima care a făcut acest lucru a fost vedeta Kanal D Ilinca Vandici (30 de ani), care este foarte fericită.

Şi nu doar pentru că ajunsese deja în Punta Cana, Republica Dominicană, alături de iubitul ei Andrei Neacşu, fiul primarului din comuna Tunari, dar şi pentru că a făcut un anunţ important pentru cuplul din care face parte.

„Există momente în viaţă când pământul ţi se pare mult prea mic pentru fericirea pe care Dumnezeu ţi-o dăruieşte! Acesta e un astfel de moment! Cu mare bucurie în suflet am aflat ca vom fi binecuvântaţi cu un îngeraş şi profităm de această ocazie pentru a vă împărtăşi aceste sentimente unice!”, a scris vedeta. S-ar părea că Ilincăi îi merge bine atât pe plan personal, cât şi profesional, mai ales că din 23 ianuarie va începe la Kanal D un nou sezon al emisiunii „Bravo, ai stil”.

Vedeta şi iubitul ei au început anul la căldurică, iar iubirea lor pare una foarte puternică, încât toată lumea se aşteaptă la o căsătorie.  

Laura Cosoi, cu soţul în Thailanda

simeon stalpnicul png

„Nici nu au trecut bine zilele de Crăciun şi eu m-am trezit cu un dor de Asia copleşitor! Aşa că iată-mă! Din nou la drum, de data aceasta cu destinaţia Thailanda pentru o vacanţă pe care o aşteptam cu nerabdare! Iubesc Asia şi de-abia aştept să o revăd, aşa încât nu am ezitat să mă pregătesc din nou de drum. Oricum, mi-am făcut bagajul de atâtea ori în viaţa mea încât acum am devenit o adevărată expertă”, a scris Laura Cosoi (35 de ani) pe blogul său. Deja vedeta şi soţul ei, Cosmin Curticăpean, au ajuns în paradisul şi căldura din Thailanda unde se distrează la 32 de grade.

Costi Ioniţă, meditaţii la ocean

simeon stalpnicul png

Costi Ioniţă (38 ani) a vrut ca noul an să-l găsească departe de casă. Adeptul vacanţelor excentrice, constănţeanul care şi-a făcut un obicei să petreacă Revelionul într-o altă ţară, şi-a făcut valiza încă din decembrie pentru a pleca în Sudul Asiei. Începutul de an l-a găsit pe producătorul muzical în Sri Lanka unde s-a putut bălăci la 32 grade Celsius în Oceanul Indian. Şi pentru că îi place să facă surfing de patru ani, când a luat lecţii într-o vacanţă în Hawaii, el s-a bucurat şi de acest sport nautic. Mai mult, a făcut meditaţii pe malul oceanului şi a gustat din delicatesele specifice locului.

Maria Marinescu, vacanţă de vis în Filipine

simeon stalpnicul png

Maria Marinescu (35 ani) o ţine numai în vacanţe de când s-a măritat cu Alin Petrache fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român, funcţie din care a demisionat imediat după Jocurile Olimpice din Brazilia. Cei doi arată că ştiu să se distreze şi sunt mai fericiţi ca oricând împreună. Ei au plecat din ţară încă de anul trecut să se bucure la 27 grade de nisip alb, ape cristaline, vegetaţie luxuriantă şi vreme excelentă în Filipine, pe Insula Bohol. Acolo a sărbătorit Maria Marinescu Revelionul cu soţul ei, dar şi o gaşcă de prieteni. Creatoarea de modă a făcut publice mai multe imagini din vacanţa exotică de Revelion.

Alexandra Stan, primul Revelion cu iubitul

simeon stalpnicul png

La începutul anului solista de 27 de ani ne-a anunţat în exclusivitate că se iubeşte cu Bogdan, un tânăr dansator. Cei doi şi-au continuat relaţia care pare a fi una foarte serioasă, iar 2017 i-a surprins împreună în primul Revelion petrecut împreună tocmai în insulele din Thailanda, la 32 de grade. „Alexandra, Bogdan şi prietenii lor se vor întoarce în prima săptămână din an pentru că solista are multă treabă. Şi-a dorit ca anul acesta să nu cânte şi să se relaxeze la cădură”, ne-au povestit surse apropiate lor. Alături de prieteni cei doi au făcut scufundări, au înotat, s-au plimbat cu barca sau au filmat maimuţele jucăuşe cu care s-au şi jucat.

Mugur, alături de fiica lui, în Cuba

simeon stalpnicul png

Şi Mugur Mihăescu (49 ani) ştie să se bucure de viaţă. El a luat avionul cu destinaţia Havana, Cuba, alături de familie, încă de la finele anului trecut. Revelionul l-a găsit la căldură. Vedeta postului Kanal D, renumit pentru rolurile ”Garcea” şi ”Leana”, nu se desparte de fiica lui. El a petrecut începutul anului 2017 cu fata, Ivona, studentă în anul 1 la o facultate importantă din Anglia. Cei doi au făcut glumiţe şi s-au ”prostit” ca nişte copii. Ivona şi-a pus pe cap o coroniţă de regină, iar Mugur nişte ochelari şi o mustaţă de clovn. Cei doi au înotat şi au făcut plajă la 29 grade în Varadero.

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net