Vedetele s-au îndrăgostit de biciclete. Te bagi să dai o tură cu ele?

simeon stalpnicul png
Andreea Marin şi Lady, căţeluşa Cocker SpanielFotografii: Arhivă personală

Vedetele au profitat de zilele călduroase de la acest început de mai şi au ieşit la plimbare pe două roţi. Îmbrăcate sport şi fără machiajul de scenă, Andreea Marin, Andra sau Vica Blochina tot întorc privirile trecătorilor.

Pantaloni strânşi pe picior, un fâş mov, şapcă şi ochelari de soare, zici că Andreea Marin a încercat să se deghizeze într-o adolescentă ieşită să plimbe căţelul. Doar zâmbetul larg de “Zâna Surprizelor” o dă de gol şi căţeluşa Cocker Spaniel, în vârstă de 4 ani, pe nume Lady.

simeon stalpnicul png
Andra şi fiul ei, David

„Alergare, sală şi bicicletă în aer liber. Fă loc mişcării în viaţa ta, e sănatate curată!”, sunt sfaturile pe care “Zâna” le dă pe pagina ei de Facebook. Miloasă din fire, Andreea Marin ţine căţeluşa în coşuleţ şi nu o aleargă după bicicletă aşa cum te-ai aştepta. Probabil că a luat-o cu ea mai degrabă pe post de bodyguard, ţinând cont de experienţa ei mai veche, când a fost atacată de maidanezi în timp ce pedala prin cartier.

simeon stalpnicul png
Vica Blochina

Dacă Marin iese la plimbare cu căţeluşa Lady, Andra alege un “bărbat” să-i ţină companie, şi anume pe David, băiatul ei de 7 ani. Îmbrăcată lejer, cu tricou şi cămaşă din denim, Andra pare mai degrabă sora mai mare a lui David, nicidecum mama lui. De altfel, cântăreaţa a început luna mai pe două roţi, pentru că şi de ziua Muncii a ales să facă puţină mişcare şi să se relaxeze în natură, în loc să ia la rând terasele şi cluburile de pe Litoral, ca alte vedete din showbiz.

simeon stalpnicul png
Daniel Buzdugan

Iată că şi Vica, mare sportivă, a ales să se fotografieze la plimbare pe bicicletă. Între două alergări în parc, şedinţe de fitness sau de masaj, blondina dă o tură şi pe două roţi ca să-şi întărească fesierii. Mai ales că, în urmă cu un an, fosta balerină şi-a mărit posteriorul, iar de atunci are grijă ca banii investiţi să nu se irosească. 

simeon stalpnicul png
Mihai Trăistariu

Şi băieţii din showbiz au trecut la sport intensiv. Iată doar câteva exemple: Mihai Morar, Daniel Buzdugan şi Mihai Trăistariu! Glumeţ din fire, Buzdugan a făcut şi o poezie: “Bicicleta băgăreaţă/M-o trezit azi dimineaţă/Frăţioare hai pe-afară/Că-i superbă primăvară!”

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Vladimir Putin FOTO EPA EFE jpg
Soldati ucraineni Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării Twitter jpg
image
image
image
image
Shakira foto facebook Shakira
image png
cub cucu de la NT png
kim kardashian jpeg
Reghe alături de invitați FOTO Instagram
reghecampf si anamaria prodan