Vegetarian de 4 ani, George Vintilă pofteşte la mici


    Click! a aflat de ce s-a lăsat de carne câştigătorul de la "Ferma Vedetelor". George Vintilă se recuperează după viaţa la fermă şi a ieşit recent la un eveniment monden
Click! a aflat de ce s-a lăsat de carne câştigătorul de la "Ferma Vedetelor". George Vintilă se recuperează după viaţa la fermă şi a ieşit recent la un eveniment monden

A câştigat concursul „Ferma Vedetelor”, difuzat timp de trei luni la PRO TV, şi un premiu de 25.000 de euro, fiind un concurent atipic, cel puţin prin prisma meniului.

George Vintilă (44 de ani) este vegetarian convins, iar la ferma din Cocani (judeţul Dâmboviţa) a mâncat doar mămăligă, lactate şi legume. Click! l-a întâlnit recent pe “fermierul anului” la piscina Player din Bucureşti, acolo unde mai multe vedete au celebrat 3 ani de “Sungate Solarium Studio”. Ne-a vorbit relaxat despre experienţa de la “Fermă”, dar şi despre decizia de a scoate carnea din alimentaţie.“Sunt lactovegan. Nu pot renunţa la brânzeturi, caşcaval, le iubesc prea mult”, a declarat George Vintilă pentru Click! Dj-ul de la PRO FM a uitat de carne, în urmă cu mai bine de 4 ani, şi este convins că tot mai mulţi români ar trebui să-i urmeze exemplul.

„Nu ştiu ce pierd. E greu să găseşti cărnuri fără hormoni şi fără E-uri. Pentru sănătate e super bine, te simţi fresh, nu mai invadezi corpul cu chimicale. Cu ceva vreme în urmă mi s-a făcut dor de micii de la Cocoşatu (n.r. restaurant celebru în Bucureşti), dar în rest nu sufăr, nu-mi este poftă de nimic”, ne-a mai spus fermierul.

Din banii câştigaţi la PRO TV, Vintilă vrea să-şi facă o fermă lângă Sibiu. “Ar fi ceva frumos, nu trebuie să ajung la pensie pentru acest lucru. Am acolo un teren moştenit şi mă pot apuca de construit oricând. Este o zonă frumoasă, cu peisaje de poveste”.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png