Velea a apelat la «frăţiorul» Smiley ca să urce iar în topuri

19 octombrie 2016
article img
2016. Alex Velea, aflat în ultima vreme într-un con de umbră, vrea să dea lovitura cu videoclipul realizat de echipa lui Smiley

Smiley şi Velea au fost prieteni la cataramă la debutul în muzică, însă, în ultima vreme, fiecare o luase pe drumul lui, pe plan profesional. După o pauză de aproape doi ani, iată că ei au reluat colaborarea la o piesă de top, realizată de echipa lui Smiley, de la HaHaHa Production, casa lui de producţie. Totul la cererea lui Alex, care intrase într-un con de umbră.

„Mă uit la Smiley şi râd, acum totul pare ilar/ Mi-amintesc: eram tineri n-aveam bani în buzunar/Mâncam crenvurşti cu muştar şi n-aveam habar”. Aşa sunau, la începutul anului 2013, versurile piesei  „Dincolo de cuvinte”, cu care cei doi cântăreţi spărgeau topurile. Atunci, în semn de recunoştinţă, Alex Velea (32 de ani) a făcut un gest suprem, tatuându-şi pe mâna stângă chipul lui Smiley (Andrei Tiberiu Maria - 33 de ani). În plus, semn că erau prieteni la cataramă, ei s-au lansat şi în diverse afaceri cu haine.Însă, la un moment dat, relaţiile dintre cei doi s-au răcit brusc. Alex şi-a făcut propria casă de producţie, Golden Boy Society, unde a lansat câţiva tineri cântăreţi, dar şi propriul site de vânzări de haine. Cum însă în ultimul an Velea nu a mai înregistrat performanţe cu piesele sale, iată că a bătut din nou la uşa lui Smiley, pentru a face, la HaHaHa Production, un nou hit.

Piesa cu care Alex vrea să dea lovitura pe piaţa muzicală se numeşte, coincidenţă ori ba, „Dulce împăcare”, iar unul dintre versuri, „Ne certăm şi apoi căutăm motive să dăm timpul înapoi”, ne aminteşte de prietenia lor. Smiley ne-a confirmat colaborarea: “Echipa mea a lucrat la piesa nouă a lui Alex. În plus, lucrez şi eu la noul meu album pe care plănuiesc să-l termin anul acesta, dar îl lansez anul viitor. Cât despre vacanţă, în ianuarie vreau să plec, dar şi aceasta depinde de perioada în care ajung în SUA cu filiala HaHaHa Production”.

article img
2006. Velea şi Smiley, pe vremea când debutau în muzică