Velea a apelat la ┬źfr─â┼úiorul┬╗ Smiley ca s─â urce iar ├«n topuri

20 octombrie 2016
simeon stalpnicul png
2016. Alex Velea, aflat în ultima vreme într-un con de umbră, vrea să dea lovitura cu videoclipul realizat de echipa lui Smiley

Smiley ┼či Velea au fost prieteni la cataram─â la debutul ├«n muzic─â, ├«ns─â, ├«n ultima vreme, fiecare o luase pe drumul lui, pe plan profesional. Dup─â o pauz─â de aproape doi ani, iat─â c─â ei au reluat colaborarea la o pies─â de top, realizat─â de echipa lui Smiley, de la HaHaHa Production, casa lui de produc┼úie. Totul la cererea lui Alex, care intrase ├«ntr-un con de umbr─â.

ÔÇ×M─â uit la Smiley ┼či r├ód, acum totul pare ilar/ Mi-amintesc: eram tineri n-aveam bani ├«n buzunar/M├óncam crenvur┼čti cu mu┼čtar ┼či n-aveam habarÔÇŁ. A┼ča sunau, la ├«nceputul anului 2013, versurile piesei  ÔÇ×Dincolo de cuvinteÔÇŁ, cu care cei doi c├ónt─âre┼úi sp─ârgeau topurile. Atunci, ├«n semn de recuno┼čtin┼ú─â, Alex Velea (32 de ani) a f─âcut un gest suprem, tatu├óndu-┼či pe m├óna st├óng─â chipul lui Smiley (Andrei Tiberiu Maria - 33 de ani). ├Än plus, semn c─â erau prieteni la cataram─â, ei s-au lansat ┼či ├«n diverse afaceri cu haine.├Äns─â, la un moment dat, rela┼úiile dintre cei doi s-au r─âcit brusc. Alex ┼či-a f─âcut propria cas─â de produc┼úie, Golden Boy Society, unde a lansat c├ó┼úiva tineri c├ónt─âre┼úi, dar ┼či propriul site de v├ónz─âri de haine. Cum ├«ns─â ├«n ultimul an Velea nu a mai ├«nregistrat performan┼úe cu piesele sale, iat─â c─â a b─âtut din nou la u┼ča lui Smiley, pentru a face, la HaHaHa Production, un nou hit.

Piesa cu care Alex vrea s─â dea lovitura pe pia┼úa muzical─â se nume┼čte, coinciden┼ú─â ori ba, ÔÇ×Dulce ├«mp─âcareÔÇŁ, iar unul dintre versuri, ÔÇ×Ne cert─âm ┼či apoi c─âut─âm motive s─â d─âm timpul ├«napoiÔÇŁ, ne aminte┼čte de prietenia lor. Smiley ne-a confirmat colaborarea: ÔÇťEchipa mea a lucrat la piesa nou─â a lui Alex. ├Än plus, lucrez ┼či eu la noul meu album pe care pl─ânuiesc s─â-l termin anul acesta, dar ├«l lansez anul viitor. C├ót despre vacan┼ú─â, ├«n ianuarie vreau s─â plec, dar ┼či aceasta depinde de perioada ├«n care ajung ├«n SUA cu filiala HaHaHa ProductionÔÇŁ.

simeon stalpnicul png
2006. Velea ┼či Smiley, pe vremea c├ónd debutau ├«n muzic─â
irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
irina iubit 1 jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Moartea lui Michael Jackson era aproape inevitabilă! Dezvaluirile din cadrul autopsiei sale arata starea groaznică în care se afla Regele Pop la momentul morţii sale jpeg
irina iubit 1 jpg
ruby goala click jpeg
0C8A2914 JPG
andre JPG
irina tanase 13 jpg