Viața amoroasă tumultuoasă a lui Costin Mărculescu. Cine este femeia pe care a iubit-o cel mai mult

Mihaela Constantinescu
Mihaela Constantinescu

Deși și-a dorit enorm o familie, un copil, Costin Mărculescu nu și-a putut îndeplini visul. A avut relații pasagere, s-a distrat, a iubit, a suferit, a trecut prin scandaluri și acuzații umilitoare, ba chiar a fost căsătorit pentru o perioadă record, de doar două luni. O singură femeie i-a rămas în suflet până în ziua în care a murit. Este vorba despre Alexandra, o brunetă din Hunedoara pe care a numit-o deseori „dragostea vieții lui”.

A avut o idilă cu fosta soție a lui Mihai Constantinescu

Costin Mărculescu a fost un mare iubitor al sexului frumos încă din tinerețe. Nu s-a sfiit să se laude, în emisiuni tv, cu performanțele sale sexuale, cu numărul de femei frumoase care i-au trecut prin pat. Unele celebre, altele necunoscute. Printre ele s-a numărat, în anii 90, și Mihaela Constantinescu, fosta soție a lui Mihai Constantinescu. Cei doi s-au cunoscut în anul 1995 şi s-au îndrăgostit nebuneşte. Costin îşi aduce aminte că a fost dragoste la prima vedere.

„Aveam 26 de ani când am întâlnit-o pe Mihaela. Eu eram cuplat cu Gina, prietena ei. Aşa am cunoscut-o. Nu ştiu dacă în prima zi, dar în a doua ne-am şi sărutat. Arăta trăsnet. Şi acum arată extraordinar. Aş putea spune că este neschimbată. Era reprezentantul unei firme care se ocupă cu produse de slăbit. Aşa am intrat în vorbă cu ea. I-am spus că sunt interesat de ce vinde. Povestea noastră nu a ţinut mai mult de două-trei luni, după care am pierdut orice legătură cu ea. La vremea aia vorbeam la telefonul fix. Am sunat-o în zadar acasă, locuia undeva aproape de Mănăstirea Caşin, dar nu a mai răspuns. Noi nu prea am ieşit împreună. Am avut o relaţie bazată mai mult pe sex. Îmi aduc aminte că de şapte ori am făcut dragoste de ea. Ştiu sigur asta, pentru că ştiu de câte ori am fost în dormitorul ei, în patul în care ea l-a prins pe Mihai cu Anastasia Lazariuc", a povestit Costin Mărculescu în urmă cu cinci ani.

Cea mai lungă relație a fost cu Alexandra, „iubirea vieții lui”

Costin Mărculescu a avut nenumărate aventuri pasagere, relații care nu durau mai mult de câteva zile. Asta până în 2011, când a cunoscut-o pe Alexandra Maria Demeter, o tânără din Hunedoara de care s-a îndrăgostit nebunește. După doar o lună și jumătate îi dădea inelul de logodnă. Nu au apucat să ajungă la altar. Distanţa le-a venit de hac.


    Costin și Alexandra în septembrie 2012, într-o vacanță la Lisabona
Costin și Alexandra în septembrie 2012, într-o vacanță la Lisabona

„Relaţia noastră a durat doi ani şi jumătate, dintre care efectiv împreună cred că am petrecut doar 4-5 luni. Dar în toată această perioadă i-am fost fidel, nu am înşelat-o cu nimeni. Eu, care am fost cel mai mare golan toată viaţa, când iubesc, sunt fidel, cuminte. Acum nu mai ţinem legătura, n-am mai vorbit de atunci”, a mărturisit regretatul actor. Însă nu a uitat-o niciodată, spunând despre ea că a fost marea iubire a vieții lui. Dovadă stă și faptul că periodic, chiar și anul acesta, posta fotografii cu ei doi pe pagina sa de socializare. „Împreună cu una din marile iubiri ale vieții mele, fosta mea logodnică superbă Alexandra Maria Demeter, pe care am s-o iubesc toată viața”, scria el la începutul lui 2019. În martie 2020 își amintea din nou de ea cu nostalgie: „Astăzi, 25 martie, este ziua de naștere a fostei mele logodnice Alexandra Maria Demeter, căreia îi mulțumesc pentru tot și să fie sănătoasă ea și copilul ei”, a scris Costin Mărculescu.

A fost căsătorit două luni

De Alexandra din Hunedoara s-a despărțit în ianuarie 2014, pe când avea 44 de ani. Se cam săturase de burlăcie și voia cu disperare să se așeze la casa lui. Chiar dacă a rămas cu o cicatrice pe suflet, a hotărât să meargă mai departe și să înceapă o nouă relație. „Nu caut aventuri de-o noapte. Relaţia în care mă voi implica vreau să fie ultima, să mă căsătoresc, să am copii. De-aia trebuie să mă gândesc bine. Oscilez între trei fete pe care le-am cunoscut pe o reţea de socializare şi mi-am propus să mă hotărăsc până la 29 iunie, când împlinesc 45 de ani. Nu vreau să mă prindă ziua mea singur”, spunea el în vara lui 2014. A ales-o pe Adina, o tânără din Târgu Jiu, însă nici această relație nu a avut sorți de izbândă. Din fericire pentru el, la nici o lună a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție.

Costin și Alexandra în septembrie 2012, într-o vacanță la Lisabona
Costin și Alexandra în septembrie 2012, într-o vacanță la Lisabona

S-a afișat cu Ella Nae, instructor de fitness, la nunta lui Pepe din iulie 2014, iar la sfârșitul lui septembrie deja făceau cununia civilă. Relația dintre cei doi a ridicat multe semne de întrebare și mulți spuneau că această căsătorie pripită e doar o convenție pentru a atrage atenția. Într-adevăr, nu a durat mai mult de două luni. S-a sfârșit cu certuri, jigniri în direct la televizor, acuzații de infidelitate și violență.

Cel mai mare regret – că nu a avut copii

S-a căsătorit cu Ella Nae în septembrie 2014
S-a căsătorit cu Ella Nae în septembrie 2014

În perioada 2017-2018, Mărculescu s-a iubit cu Cristina Canela. Nici cu ea nu a reușit să-și întemeieze o familie. Faptul că nu a avut copii a fost cel mai mare regret al vieții lui. Îl ultimii doi ani de viață, cel are i-a ținut companie actorului a fost Maxy, cățelul pe care l-a găsit pe stradă. „Azi, 2 februarie, se împlinesc fix doi ani de când, din viscol, ger, zăpadă l-am luat din șanț pe Maxy, care este șeful meu și de atunci doarme cu mine în pat”, spunea Costin la începutul acestui an. Maxy i-a fost alături în ultimele clipe de viață și tot el a dat alarma vecinilor că ceva rău s-a întâmplat cu stăpânul lui.

Ce a declarat ieri una din fostele iubite

Miercuri noaptea, Costin Mărculescu a fost găsit mort în baie, în apartamentul lui din București. Vecinii au fost cei care au anunțat autoritățile după ce nu-l mai văzuseră de trei zile. Corpul său era în stare de putrefacție. Din primele investigații INML, cel mai probabil a suferit un infarct.

Cu ultima iubită, Cristina Canela, și cu fostul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu
Cu ultima iubită, Cristina Canela, și cu fostul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu

Fosta iubită Cristina Canela a fost ieri la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Capitală, acolo unde a fost depus trupul neînsuflețit al actorului, și a declarat că au fost foarte apropiați, că au ținut legătura, iar în ultima perioadă de izolare l-a mai ajutat cu bani deoarece el nu avea nicio sursă de venit. „Nu consuma foarte des alcool, dar consuma. Și lua medicamente pentru atacuri de panică. Probabil o fi consumat un pic de alcool și în combinație cu un medicament sau un atac de panică, i s-a făcut rău și a făcut infarct”, a declarat ea joi, la biserică, unde a venit cu flori și lumânări.

Cum trebuia să fie, pentru el, femeia ideală

Nu a avut noroc în amor, dar standardele lui erau foarte clare. Femeia ideală, în viziunea lui Costin Mărculescu, trebuia să fie frumoasă și cu sânii mari. „Nu contează dacă sunt naturali sau siliconaţi, doar să fie mari, că altfel nu mă excită. Mai trebuie să aibă buze senzuale, e primul lucru la care mă uit. Mai departe, să fie cuminte, să nu fumeze şi să aibă ceva cultură, să nu mă fac de râs cu ea în lume. De asemenea, nu-mi place cearta. Cu femeia cu dorm în pat nu vreau să mă cert nicio secundă. Certuri din alea cu ţipete şi jigniri... dacă ajungem acolo, bagajele la uşă”, spunea el.

cub andreea antonescu png
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub puya tudor chirilă png
trenul regal jpg
Turist FOTO salvamont Bușteni jpg
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg