Viaţa secretă a lui Florin Piersic! Era urmărit de Securitate şi o înşela pe Ana Szeles cu o actriţă stabilită în Israel


    Florin Piersicfoto: Facebook
Florin Piersicfoto: Facebook

Este unul dintre cei mai cunoscuţi actori din România şi a devenit rapid idolul multor oameni, însă în ultimii ani nu a mai fost văzut în public foarte des. Este vorba despre Florin Piersic, care pe 27 ianuarie a împlinit 83 de ani.

Pentru a marca momentul, marele actor român le-a oferit clujenilor un spectacol-eveniment, la care au participat peste 1.000 de persoane care i-au urat „La mulţi ani“ lui Florin Piersic.

„Mă bucur că ai avut ideea excepţională să-l aduci pe Oreste aici, pe care-l cunosc de când era pereche cu Badea. Erai pereche cu Badea, dar atunci eraţi bine, eraţi formidabili şi m-aţi invitat la nişte emisiuni. Atunci mi-am dat seama că sunt mai deştept decât voi. Mă joc, bineînţeles, cu voi. Dar te ţin minte de atunci atât de bine şi de te urmăresc cum îl urmăresc şi pe duşmanul tău, dar datorită mie aş dori foarte tare să vă împăcaţi“, a spus actorul când se afla pe scenă.

Cei 83 de ani de viaţă ai lui Florin Piersic nu au fost lipsiţi de peripeţii sau de evenimente care au marcat istoria marelui actor născut la Cluj. Spre exemplu, în anul 1986, Securitatea a ajuns pe urmele lui, după ce o femeie a adus din SUA nişte ziare pe care a spus că trebuie să i le înmâneze lui Piersic.

Află toate secretele din viaţa lui Florin Piersic, pe care actorul a încercat să le ţină departe de ochii publicului

zodia singura de sarbatori jpg
cub cristina spatar png
FotoJet jpg
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
accident brasov
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
cub catalin botezatu dubai png
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub catalin botezatu dubai png
cub cristina spatar png
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png