Vica Blochina îl regretă pe Victor Pițurcă? “E țiplă. Mi-a tresărit inimioara”. Uite cum se menține Piți la 64 de ani!

image
Vica Blochina are un băiat cu Victor Pițurcăfoto: arhivă personală

Vica Blochina (46 ani) nu pare să fi uitat definitiv relația de dragoste cu năbădăi pe care a avut-o cu Victor Pițurcă, bărbatul care a fost iubirea vieții ei și care i-a dăruit un fiu, pe Edan. Fosta balerină a recunoscut în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la ProTV, că l-a văzut pe fostul său partener de viață, după mult timp, atunci când s-a dus să îl preia pe fiul ei, și că a rămas plăcut suprinsă de apariția acestuia. Mărturisirile Vicăi au lăsat astfel loc de interpretări.

Vica Blochina a fost supusă unei provocări în platoul emisiunii “La Măruță”: să caracterizeze câteva personaje cu un singur cuvânt. Surpriza a fost când prima poză care a apărut pe ecran a fost cea a lui Victor Pițurcă, fostul său partener de viață, a cărui amantă a recunoscut public că a fost timp de 16 ani. Întrebată fiind de Cătălin Măruță cum l-ar caracteriza pe Piți într-un singur cuvânt, Vica nu a mai putut să fie stăpânită.

image
Victor Pițurcă, alături de Mircea Sandufoto: arhivă Click!

"Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am

văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil", a mărturisit Vica în emisiunea lui Măruță, semn că nu l-a uitat încă definitiv pe Victor Pițurcă.

I-ar fi plăcut să fie “Doamna Pițurcă”

Acum ceva timp, tot într-o emisiune de la ProTV, Vica Blochina a spus că ar fi acceptat să fie doamna Pițurcă dacă fostul ei iubit ar fi divorțat de actuala soție, cu care are doi copii, un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Vica a mai declarat atunci că l-a iubit cel mai mult pe Victor Pițurcă și că nu a mai existat o altă mare iubire după ce nu au mai fost împreună. „Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a spus Vica Blochina la ProTV, în emisiunea „La Măruță”.

Din relația de 16 ani - între anii 1995 și 2011 - a Vicăi Blochina cu Victor Pițurcă a rezultat un băiat, Edan, născut în anul 2007, care acum are 13 ani.

image
Victor Pițurcă aleargă de regulă aproximativ opt kilometri la un antrenament şi i-ar face invidioşi pe mulţi fotbalişti din Liga 1.foto: Blitz

Victor Piţurcă este ca vinul! Cu cât înaintează în vârstă, cu atât se menţine mai bine. Fostul selecţioner al echipei naţionale ţine foarte mult la modul în care arată şi are mare grijă de siluetă. Aşa se face că, ajuns la 64 de ani, Piți poate rivaliza oricând cu jucătorii încă activi din campionatul nostru. Şi nu doar la felul în care arată, ci şi la capitolul formă fizică. Recent, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Piţurcă la antrenament, în pădurea Băneasa. Victor Pițurcă aleargă de regulă aproximativ opt kilometri la un antrenament şi i-ar face invidioşi pe mulţi fotbalişti din Liga 1 cu timpul scos: aproximativ 45 de minute.

image png
card ajutor jpg
image png
printul paul 1 jpeg
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (43) jpg
youtuber technoblade jpg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
Alex Constantin
gabi badalau restaurant jpg
BeFunky collage (42) jpg