Vica Blochina și-a făcut afacere cu lenjerii de pat: «Am vrut să știe tot omul cum e să dormi în lux»

image
Vica Blochina și prietenele ei, ședință foto sexy în lenjeriile de luxfoto: Facebook

Face ce face și e mereu în centrul atenției! De data aceasta Vica Blochina se face remarcată datorită afacerii sale. Frumoasa blondină a lansat lenjerii de pat unicat, care deși sunt de lux, au prețuri foarte mici. ”Am vrut să stie tot cum este să doarmă în lux”, ne-a spus ea.

Zilele trecute, Vica Blochina a realizat o ședință foto inedită alături de câteva vedete din showbiz. I-a chemat în dormitorul de lux pe Dima Trofim, Natalia Mateuț și Oana Roman și s-au lăsat fotografiați în ipostaze haioase, unde altundeva decât în pat. Celebra blondină a lansat pe piață un business cu lenjerii de pat unicat, personalizate. Din materiale foarte bune, dar cu prețuri mici, lenjeriile Vicăi nu necesită călcare, se usucă foarte repede și te ajută să ai un somn odihnitor.

image
Vica Blochina și Dima Trofim

„În urmă cu aproape 6 luni am implementat în România un concept unic: lenjeriile ce nu necesită călcare. Acest sistem a reusit să ușureze munca femeilor. Am fost pionierul acestui concept care a luat amploare, însă am decis că pot face ceva mult mai bun, motiv pentru care acum vin cu o altă surpriză, care cu siguranță le va bucura atât pe doamne, dar mai ales pe burlaci. Am îmbunătățit modelul chiar de la compoziția materialului, astfel încât să vă bucurați de un somn odihnitor și să nu mai pierdeți timpul cu uscarea și calcarea lor, deoarece noile produse se usucă super ușor și nu se șifonează. Produsele sunt de lux, însă preturile sunt extrem de accesibile, pentru că am considerat că e important ca toți oamenii să se bucure de lux”, ne-a spus Vica Blochina.

Johnny Depp FOTO EPA-EFE
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
surorile gabor webp
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
livia graur familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cristina cioran  iubit alex dobrescu jpeg
image png
familia regala jpg
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE