Vica Blochina și-a luat diploma de psiholog. Vedeta este în culmea fericirii

Vica Blochina s-a reorientat în carieră. Fosta lui Pițurcă și-a anunțat fanii că s-a specializat într-un domeniu psihologic. Despre ce este vorba, descoperiți din continuarea articolului. 

Vica Blochina / foto: arhiva Click!
Vica Blochina / foto: arhiva Click!

Blondina, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul autohton, a anunțat pe toată lumea că a devenit Psiholog Certificat în Psihologia Cifrelor. 

Viața Vicăi Blochina s-a schimbat radical după ce a descoperit domeniul numerologiei care a ajutat-o să se regăsească pe deplin. Vedeta a observat cum cifra karmică i-a schimbat atât viața ei, cât și pe a altora. 

Vica Blochina a urmat cursurile necesare pentru a deveni Psiholog Certificat. Vestea a oferit-o pe Instagram, prin prisma unei postări în care apare alături de un bărbat din domeniu și diploma: 

„Sunt Psiholog Certificat în Psihologia Cifrelor.” - a scris vedeta, în dreptul imaginii postate. 

Cum a ajutat-o numerologia

Într-un interviu Click!, vedeta anunța acum ceva timp că se pregătește la nivel academic pentru a se implica și mai mult în domeniul numerologiei. 

„Acum învăț la nivel academic și interpretez. Interpretez pentru că îmi place, e pasiunea mea. Este pe primul loc în momentul de față pentru mine acest lucru.Îmi place foarte mult. Acum acționez numai conform datele mele de naștere, conform energiei anului, energiei lunii, energiei săptămânii și energiei inclusiv a zilei.

Eu în fiecare zi când mă trezesc și fac rugăciunea mea, mă uit și înțeleg ce zi personală a mea este, ca să știu cum să o întâmpin.Atunci când cunoști bine energia și știi la ce să te aștepți, cum ar veni, previi lucrurile în viața ta. Și este absolut minunat. Am și calendarul personal, anul personal tot calculat, inclusiv și denumirile la site, și peste tot, le-am calculat. Am învățat foarte repede pentru că de foarte mult timp am stat și am studiat singură de pe net și pentru că eram super pasionată și atunci zi și noaptea asta făceam. Nu dormeam deloc până 4-5 dimineața și eram foarte tare băgată în știința asta de cifre, după care am luat cursuri de numerologie în Rusia, în limba rusă, și acum traduc totul în română. Bineînțeles când fac consultații cu oamenii, totul este tradus în limba română. Acum plec în fiecare săptămână, învăț ceva. Spre exemplu, de pe 4 septembrie până pe 6 am un curs intensiv, după care în octombrie trebuie să plec la un curs academic, în Turcia. Acolo o să vină toți rușii din lumea asta.

Datorită situației politice, ne întâlnim toți în Turcia și am învățat relativ repede. Această cunoaștere este recomandată să o înveți pentru tine, pentru că datorită cifrelor pot să știi ce oameni trebuie să angajezi în jurul tău, ce trebuie să faci în fiecare lună, an, etc., inclusiv poți să știi înclinația către ce boală ai, e foarte fascinantă chestia asta! Poți să știi cum să te porți cu prietenii, cu copilul, etc, pentru că, cunoscând cifrele, cunoști foarte bine caracterul omului.Dar eu am dar, am un har! Nu știu dacă har se numește, dar pot să spun, în data mea de naștere sunt foarte bun transmițător, eu văd, am foarte bună intuiție, văd exact și știu să interprez cifrele și știu să descifrez, știu să-ți spun, să-ți explic pe limba ta, ca să mă înțelegi, să mă fac foarte bine înțeleasă.

Fondatorul este Pitagora, formula după care noi învățăm și acum în vremurile noastre. A spus în felul următor. Universul e cifre și în data de naștere a fiecărui om există codul vieții, cheia vieții, care ascunde tot parcursul vieții unui om, de când se naște până pleacă. Și ce acțiuni trebuie să facă, găsim la fiecare, în data de naștere a unui om.”, ne mărturisea vedeta. 

Ce este psihologia cifrelor?

Pshihologia cifrelor a devenit un trend al zilelor noastre, dar puțini cunosc în detaliu ce presupune. Trainerul internațional Syusai, Elizaveta Moscaliciuc, a vorbit despre posibilitățile ale acestei științe. 

„Syusai este știința secolul XXI despre psihologia cifrelor, al cărei scop principal este disciplina minții și descifrarea așa-numitului cod al Sufletului, în baza datei nașterii noastre. De fapt, acest cod conține toate informațiile necesare despre soarta și viața unei persoane. Cunoscându-l, nu numai că poți să-ți înțelegi mai bine persoana, ci și să-ți afli scopul în viață. Acesta ne dezvăluie „instrucțiuni gata făcute” despre cum să acționezi pentru a-ți realiza potențialul, pentru a-ți controla deficiențele sau neajunsurile și chiar pentru a-ți transforma viața la 180 de grade. Această știință poate fi atribuită uneia dintre numeroasele practici de mindfulness, care vă permite să vă scufundați în subconștient, să vă cunoașteți din nou și să vă descoperiți dintr-o latură complet neașteptată”, spune energoterapeuta pentru agora.md.

Care sunt cifrele care ne influențează viața

„Potrivit științei Syusai, nu numai data nașterii afectează viața și soarta unei persoane, ci și cifra numelui, data încheierii unor contracte importante, data încheierii căsătoriei și chiar numărul de telefon, al cardului bancar, al apartamentului sau al casei. Știind cum ne afectează aceste cifre, putem înțelege cum să ne îmbunătățim viața, cum să dezvoltăm relații cu ceilalți, cum să armonizăm relația în cuplu, cum să dezvoltăm creativitatea și cum să ne menținem tinerețea și sănătatea. Probabil sunt elementele pe care mizează fiecare dintre noi, încearcă să le găsească explicația sau sensul pentru a atinge succesul și a avea o viață echilibrată”, mai adaugă Eliza Moscaliciuc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Jorge
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
Banner Daniela Gyorfi
banner Georgica Cornu
image png
image png
image png
Banner Marina Almășan
image
actualitate.net
image
actualitate.net