Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, prezentatorii unei noi emisiuni la Kanal D

Ultima actualizare:

    Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu vor preznta emisiunea «Vulturii de noapte»Foto: Facebook
Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu vor preznta emisiunea «Vulturii de noapte»Foto: Facebook

Kanal D a făcut schimbări majore în grila tv și vor lansa din toamnă o emisiune nouă. Schimbările făcute de patronii turci de la Kanal D le-au afectat pe unele vedete. Bianca Drăgușanu și-a pierdut emisiunea «Te vreau lângă mine» pe care o prezenta în locul Gabrielei Cristea. Însă alții au avut mai mult noroc, iar din toamnă, emisiunea «Vulturii de noapte» va fi difuzată de două ori pe săptămână.

Locul Biancăi Drăgușanu de la Kanal D a fost preluat de Andreea Mantea care și-a pierdut, pe de altă parte, emisiunea «Wowbiz» pe care o prezenta alături de Victor Slav, el înlocuindu-l pe Mădălin Ionescu în urmă cu un an. Andreeea Mantea a părut foarte încântată de faptul că va prezenta respectiva emisiune deoarece proiectele matrimoniale îi plac cel mai mult, ea fiind cu mai mult timp în urmă moderatoarea emisiunii «Mireasă pentru fiul meu». 

Chiar dacă la cârmele emisiunilor s-au făcut schimbări, unele vedete și-au schimbat pupitrele, cele mai multe dintre starurile trustului au fost mutate la alte emisiuni. Victor Slav a fost cooptat pentru o nouă emisiune de divertisment care va fi difuzată din toamnă. Emisiunea tip divertisment va fi difuzată de două ori pe săptămână și va fi moderată alături de Cătălin Cazacu și Giani Kiriță, amândoi fiind foști concurenți la Exatlon. Emisiunea se va numi «Vulturii de noapte».

“Am rezonat din prima cu Cătălin Cazacu, chiar înainte să plecăm la «Exatlon», înainte de acel show, eu nici măcar nu știam cine este… Mi-am dat seama, din trei vorbe, că rezonăm pe toate planurile. Acest nou show pe care îl vom prezenta, în curând, la Kanal D, va fi unul incendiar”, a spus Giani Kirita, conform kanald.ro

Victor Slav este de aceeași părere referitor la emisiunea care se va lansa din toamnă. “Vom face un adevărat spectacol pe micile ecrane, cred că este un show care ni se potrivește perfect și în care ne vom pune în valoare punctele forte care ne caracterizează. Va fi un format TV unic pe piața media din România care va revoluționa tot ceea ce înseamnă această industrie. De abia aștept reîntâlnirea cu fanii noștri, să îi binedispunem și să le aducem zâmbete pe chip”, a adaugat Victor Slav. 


    Cătălin Cazacu și Giani Kiriță s-au făcut remarcați la emisiunea Exatlon
Cătălin Cazacu și Giani Kiriță s-au făcut remarcați la emisiunea Exatlon

“Asocierea între noi trei va fi clar, demnă de Oscar! Eu cu Giani Kirita ne cunoaștem foarte bine pentru că am petrecut foarte mult timp împreună, într-o perioadă foarte scurtă. Cred că Victor Slav, de cealaltă parte, este cel care ne va ține pe linia de plutire si va contrabalansa situatia, atunci cand va fi cazul. Asa ca aceste ingrediente vor da nastere unui spectacol pe cinste”, a povestit Catalin Cazacu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net