VIDEO Adevărata lor faţă! Roxana Vancea, Lili Sandu şi Sorana nu au voie cu machiaj la "Exatlon" şi "Ultimul trib"

Roxana e conștientă că e super sexy
Roxana e conștientă că e super sexy

Au ştiut de la bun început la ce s-au înhămat, însă nici ele nu se aşteptau să fie chiar atât de greu. Domnişoarele de la “Exatlon” (Kanal D) sau cele de la "Ultimul trib" (Antena 1) nu numai că şi-au depăşit limitele în competiţiile sportive însă, conform regulamentului, au şi fost nevoite să renunţe la trusa de farduri. Iată rezultatul! Click! îţi arată adevărata faţă a vedetelor!

Le vedem mai mereu aranjate, ca scoase din cutie, iar pe faţa lor parcă s-au jucat cei mai pricepuţi pictori cu fond de ten, pudră, ruj, farduri sau anticearcăn. Ei bine, adevărul iese la iveală abia în emisiuni tip reality-show, unde trusa de farduri e interzisă, iar feţele vedetelor fie te impresionează, fie te bagă în sperieţi. Cele mai bune exemple le avem la “Exatlon”, emisiunea difuzată de Kanald D de marţi până duminică, de la 19.45, dar şi la "Ultimul trib", show-ul difuzat de Antena 1 joi şi vineri, de la ora 20.00.


    Roxana e conștientă că e super sexyFoto: arhivă personală
Roxana e conștientă că e super sexyFoto: arhivă personală

Lili Sandu, Roxana Vancea, Sorana, Daniela Crudu nu s-ar recunoaşte nici ele dacă ar privi aceste fotografii, în care apar nemachiate. Trezite cu noaptea în cap, fără mâncare pe săturate, nevoite să depună efort ca niciodaă până acum, vedetele n-au avut cum să-şi mai ascundă imperfecţiunile cu ajutorul fardurilor. Pentru că orice urmă de confort e interzisă conform regulamentului.

Lili Sandu se prezintă onorabil fără farduri
Lili Sandu se prezintă onorabil fără farduri

Lili Sandu a fost eliminată de la "Exatlon"
Lili Sandu a fost eliminată de la "Exatlon"

Pe Sorana o vedeţi la "Ultimul trib" (Antena 1), iar misiunea ei acolo nu este deloc uşoară. Recent a trecut printr-un incident neplăcut, fiind lovită în faţă de o scândură, însă a strâns din dinţi şi a continuat lupta. Fosta solistă de la A.S.I.A. apare şi cu un look nou în concurs, pentru că la plecarea în Madagascar şi-a făcut codiţe împletite, însă de machiaj nici nu poate fi vorba. În unele cadre, cu greu o recunoşti.

Sorana, de nerecunoscut fără machiaj
Sorana, de nerecunoscut fără machiaj

Adevărata faţă a vedetelor! La ce trucuri a apelat Daniela Crudu

Obsedată de oglindă, de operaţii estetice şi de felul în care arată, Daniela Crudu a găsit o soluţie pentru a părea mereu ca scoasă din cutie, la emisiunea "Ultimul trib". Bruneta a fost eliminată din concurs, însă atunci când apărea la TV avea mereu buzele rujate, ochii rimelaţi şi sprâncenele accentuate. În realitate, Cruduţa poartă extensii de gene, procedură care rezistă până la trei săptămâni, la sprâncene are tatuaj permanent, iar buzele ies în evidenţă datorită injecţiilor cu acid hialuronic, pe care şi le-a făcut înainte de a pleca în Madagascar.

Daniela Crudu a fost eliminată de la "Ultimul trib"
Daniela Crudu a fost eliminată de la "Ultimul trib"
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png