VIDEO Anais Vuşcan, sora finalistei de anul trecut, Siena Vuşcan, adorabilă la „Românii au talent"

Ultima actualizare:

    Anais VușcanFoto: Pro TV
Anais VușcanFoto: Pro TV

Micuța Anais Vușcan a venit pe scena de la Românii au talent cu un dans inventat chiar de ea, în ediția de vineri seară, 9 aprilie. Anais este sora mai mică a Sienei Vușcan, finalista de anul trecut a emisiunii de talente.

Și Anais este la fel de talentată precum sora ei Siena, moștenind înclinația către arte, însă ea parcă ar vrea să meargă mai mult spre dans. Dansează în special atunci când Siena cântă la pian.

Anais Vușcan, moment de dans pe scena de la Românii au talent

Părinții lor sunt din Cluj, însă au locuit în Huangdao, China, timp de șase ani. Când vor să se relaxeze, merg la Marea Galbenă, foarte aproape de unde stau ei. Spune că vor să călătorească în mai multe țări, dar deocamdată stau în România din cauza pandemiei. Părinții sunt profesori universitari. Mama este profesoară de artă, tatăl este profesor de economie.

Pandemia i-a făcut să se întoarcă în România, iar în acest moment locuiesc în Cluj-Napoca. Visul ei cel mai mare este să devină balerină si spune că are toate șansele, având în vedere că este convinsă că va ajunge o vedetă mai mare decât Siena. Anais vorbește fluent limba chineză și este înnebunită după mâncărurile asiatice.

image
image
image
image
image
image
banner gina pistol smiley png
cub bianca dragusanu png
anca badiu jpeg
mihai georgescu mita bere gratis 10 jpeg
4 gabriela cristea ne lasa masca cum arata prezentatoarea intro rochie mulata dupa ce a slabit spectaculos jpg jpeg
Ana și Mircea Baniciu jpeg