VIDEO Andreea Bălan, filmată când se dezbracă, în propria casă. Am prins-o în toate ipostazele

Ultima actualizare:
Andreea Bălan şi iubitul ei, Michael
Andreea Bălan şi iubitul ei, Michael

Secretul a fost dezvăluit! Solista s-a lăsat filmată în dormitor, în baie şi în dressing pentru o campanie publicitară. Click! îți prezintă primele imagini din vila de 250.000 de euro a Andreeei Bălan (30 de ani)!

În 2012, Andreea Bălan şi Keo au început să-şi ridice casa visurilor, în care sperau să-şi crească pruncii şi să-şi consume amorul în tihnă. Vila din Băneasa a înghiţit 250.000 de euro, însă de relaţia dintre proprietarii ei s-a ales praful. Şi dacă până acum interiorul casei era ţinut la secret, iată că, mai nou, solista a deschis larg uşile, obligată de un contract de imagine.

Apare într-o reclamă la blugi

Pereţi albi, covoare crem, pufoase, scări interioare, dormitor mobilat în tonuri calde, de maro, dressing înghesuit, bucătărie cu acces în living şi baia ticsită de cosmetice. Pe scurt, aşa arată în interior vila pe care Andreea Bălan şi Keo o împart acum în sistem duplex şi unde se perindă, ocazional, şi actualii lor iubiţi, americanul Michael Tracey, respectiv solista Misty (Alexandra Pavel).

Așa se comportă solista, în intimitate

Cum am ajuns în posesia imaginilor? Simplu, cu permisiunea Andreei, care s-a lăsat recent filmată acasă, în cadrul unei campanii publicitare pentru o celebră firmă de jeanşi. Filmuleţele, intitulate „Pas cu pas în viaţa ta feat. Andreea Bălan”, au fost lansate în mediul virtual, pe pagina de Facebook a companiei respective, dar şi pe contul de socializare al solistei. VEZI AICI CELĂLALT VIDEOCLIP DIN CASA ARTISTEI.

Se iubește din vară cu Michael

Andreea şi Michael s-au cunoscut în vară, la scurt timp după ce blonda s-a despărţit de Keo, cu care a avut o relaţie de opt ani. Andreea şi Michael s-au îndrăgostit imediat unul de altu, iar americanul, fost puşcaş marin, a venit în România, pentru a-i cunoaşte părinţii

image
image
image
image
image
image
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
banner Sanziana Buruiana  png
ioana ginghina alexandru papadopol jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net