VIDEO Andreea Bălan, filmată când se dezbracă, în propria casă. Am prins-o în toate ipostazele

Ultima actualizare:
Andreea Bălan şi iubitul ei, Michael
Andreea Bălan şi iubitul ei, Michael

Secretul a fost dezvăluit! Solista s-a lăsat filmată în dormitor, în baie şi în dressing pentru o campanie publicitară. Click! îți prezintă primele imagini din vila de 250.000 de euro a Andreeei Bălan (30 de ani)!

În 2012, Andreea Bălan şi Keo au început să-şi ridice casa visurilor, în care sperau să-şi crească pruncii şi să-şi consume amorul în tihnă. Vila din Băneasa a înghiţit 250.000 de euro, însă de relaţia dintre proprietarii ei s-a ales praful. Şi dacă până acum interiorul casei era ţinut la secret, iată că, mai nou, solista a deschis larg uşile, obligată de un contract de imagine.

Apare într-o reclamă la blugi

Pereţi albi, covoare crem, pufoase, scări interioare, dormitor mobilat în tonuri calde, de maro, dressing înghesuit, bucătărie cu acces în living şi baia ticsită de cosmetice. Pe scurt, aşa arată în interior vila pe care Andreea Bălan şi Keo o împart acum în sistem duplex şi unde se perindă, ocazional, şi actualii lor iubiţi, americanul Michael Tracey, respectiv solista Misty (Alexandra Pavel).

Așa se comportă solista, în intimitate

Cum am ajuns în posesia imaginilor? Simplu, cu permisiunea Andreei, care s-a lăsat recent filmată acasă, în cadrul unei campanii publicitare pentru o celebră firmă de jeanşi. Filmuleţele, intitulate „Pas cu pas în viaţa ta feat. Andreea Bălan”, au fost lansate în mediul virtual, pe pagina de Facebook a companiei respective, dar şi pe contul de socializare al solistei. VEZI AICI CELĂLALT VIDEOCLIP DIN CASA ARTISTEI.

Se iubește din vară cu Michael

Andreea şi Michael s-au cunoscut în vară, la scurt timp după ce blonda s-a despărţit de Keo, cu care a avut o relaţie de opt ani. Andreea şi Michael s-au îndrăgostit imediat unul de altu, iar americanul, fost puşcaş marin, a venit în România, pentru a-i cunoaşte părinţii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net