VIDEO Andrei Ștefănescu, mesaj de pe patul de spital, după ce a fost confirmat cu COVID-19: „Sunt pozitiv, dar asimptomatic”

image
Andrei Ștefănescu a fost confirmat cu coronavirus, însă a anunțat că se simte bine, fiind asimptomaticFoto: Facebook

Andrei Ștefănescu, prezentatorul de la Antena Stars, a făcut joi seară, 18 iunie, un scurt live pe rețelele de socializare, de pe patul de spital, prin care a transmis că se simte bine și că abia așteaptă să fie externat.

După ce a luat contact cu Marcel Pavel pe platourile de filmare ale emisiunii „Te cunosc de undeva”, cântărețul confirmat și el cu noul coronavirus, Andrei Ștefănescu a făcut, la rândul său, testul, care a ieșit, din nefericire, pozitiv. Totuși, prezentatorul TV susține că se simte bine, transmițându-le acest lucru și urmăritorilor săi.

Prezentatorul Andrei Ștefănescu, internat joi dimineață, la „Matei Balș”, a transmis pe contul său de socializare: „Bună seara, dragii mei. (…) Într-adevăr, suntem la spital, dar suntem bine, suntem în stare bună. Și vreau să le transmit celor care mi-au trimis mii de mesaje că sunt bine și că abia aștept să ies”.

„Am fost testat în urma interacțiunii cu Marcel. Mi s-a adus la cunoștință că sunt pozitiv COVID-19. Sunt asimptomatic. Stau cuminte și aștept cu nerăbdare să mă întorc la emisiune. Nu am nicio problemă medicală. Nu m-am gândit niciodată că mă îmbolnăvesc, dar există un risc”, a mai spus acesta, după ce în presa a fost subliniată apropierea dintre cei doi artiști și a fost pus sub semnul întrebării dacă Ștefănescu are sau nu COVID-19.

Cosmin Seleși a anunțat că nu are coronavirus

De asemenea, și prezentatorul emisiunii „Te cunosc de undeva”, Cosmin Seleși, a fost bănuit că ar fi contactat noul coronavirus, unele surse fiind sigure de informație, însă acesta a anunțat că nu are COVID-19. Seleși a precizat joi seara, la Antena 3, că a făcut luni testul COVID-19 și i-a ieșit negativ. Andreea Bălan, membră din juriul emisiunii, a explicat și ea că nu a fost la filmări în ultimele 10 zile, motiv pentru care nu a fost nevoită să fie testată.

Ozana Barabacea ar fi fost însă diagnosticată pozitiv, informează gandul.ro. „Ozana a intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”, spun sursele. 

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 au fost suspendate după o anchetă epidemiologică, a transmis televiziunea într-un comunicat. Conform informării, Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 şi siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor.

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
militar pedofil jpeg
regiunile ucrainene unde rusii fac referendumuri foto france24
Forbes FOTO Shutterstock
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf