VIDEO Ce mașini de lux conduc Lino Golden și Mario Fresh


    Mario Fresh este tare mândru de BMW-ul lui tunatfoto: Instagram
Mario Fresh este tare mândru de BMW-ul lui tunatfoto: Instagram

Sunt talentați și toate piesele lor se află în topurile muzicale. Mai mult, sunt foarte buni prieteni. Este vorba despre Radu Cârstea alias Lino Golden și despre Mario Gălățeanu sau Mario Fresh, pe numele lui de scenă, ambii aflați sunt aripa protectoare a lui Alex Velea. Cei doi au fost solicitați atât în concerte, alături de gașca lui Alex Velea, de la "Golden Boy Society", cât și în reality-show-urile de supraviețuire, unde s-au descurcat onorabil.

Zilele trecute, Mario Fresh (20 de ani) a lansat piesa "Ne mințim", iar Lino Golden, colegul lui, care a dat lovitura cu melodia "Panamera", este din nou în topurile muzicale, cu piesa "Dau Moda", în colaborare cu Jador. Amândoi sunt și îndrăgostiți lulea, Mario e topit după Alexia Eram, iar Lino s-a logodit de curând cu Andra Ghinea. Cei doi tineri au câștigat enorm din activitatea muzicală, atât de mult încât să-și permită case și mașini scumpe. Și reality-show-urile le-au adus sume imense, zeci de mii de euro. Mario Fresh a fost concurent în 2019 la Exatlon, de la Kanal D, iar în octombrie a acceptat să apară la "Asia Express",  ediție difuzată în prezent. Și Lino Golden a acceptat anul acesta să participe la "Survivor: România", de la Kanal D, unde a rezistat câteva săptămani.

Anul trecut, în vară, solistul și-a vândut mașina Porsche, cu 20.000 de mii de euro, și și-a luat un alt autoturism, un Mercedes C Cabrio, care costă 55.000 de euro fără opțiuni. Și Mario Fresh și-a cumpărat un BMW, în valoare de 30.000 de euro, pe care și l-a achiziționat la revenirea din reality-show. Băieții au menționat pe conturile sociale că și-au îndeplinit visele, odată cu cumpărarea acestor autoturisme. "Le folosesc pentru mers la concerte, la filmări, atunci când merg la studioul de inregistrări și la întâlniri. Din păcate, acum băieții ies foarte rar, mai mult pentru a rezolva mai multe probleme. Mai fac poze cu bijuteriile lor din față casei și se mândresc cu ele.

Citește și:

Lino Golden s-a logodit cu Andra Ghinea și și-a tatuat chipul ei pe brațul stâng

VIDEO Aici locuiesc Alexia Eram și Mario Fresh! Imagini din "cuibușorul de nebunii" al fiicei Andreei Esca

andreea mantea
tina turner jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
loredana groza si sotul 7 webp
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png