VIDEO Ce sexy se mişcă! Aşa a scăpat Anca Serea de dureri de spate

Ultima actualizare:

    Anca Serea are multă energie de când face pilatesFoto: Arhiva personală
Anca Serea are multă energie de când face pilatesFoto: Arhiva personală

Prezentatoarea tv a reuşit să găsească o formă de mişcare care să o ajute să scape de durerile crunte de spate, cu care s-a căpătuit în urma naşterilor, a poziţiilor incorecte şi a ţinutului copiilor doar cu mâna dreapta.

Anca Serea susţine că a încercat mai multe sporturi pentru a se păstra în formă, dar că rezultatele orelor de antrenament au întârziat să apară.

Însă, de când face pilates, ea este mereu energică şi bine dispusă. "Conştientă fiind de trecerea anilor şi cât de important este să fim sănătoşi şi să ne simţim bine cu noi, am încercat mai multe modalităţi de a face sport, dar nici una nu mi s-a potrivit, simteam că rezultatele nu apar, iar consumul meu fizic era unul foarte mare", a povestit superba vedetă.

Iubita lui Adrian Sînă consideră că pilates se mulează perfect pe nevoile ei. "Antrenamentele pentru mine sunt o provocare, îmi testează limitele, dar în accelaşi timp sunt distractive! Mă ajută să am un corp şi o minte sănătoasă, o postura corectă, care m-a salvat de la durerile de spate care devenisera o corvoadă: de la naşteri, de la poziţia incorectă a coloanei, de la ţinutul copiilor în braţe doar cu mâna dreaptă", a mai spus ea.

Anca Serea a scăpat de durerile de spate cu ajutorul exerciţiilor de pilates
Anca Serea a scăpat de durerile de spate cu ajutorul exerciţiilor de pilates
image
image
image
image
image
image
tudor chirila si iulia mizgan jpg
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png