VIDEO Claudia Pavel și-a luat serviciu în orașul natal și îi merge bine: «Trebuie să fac și altceva, din motive financiare»

Claudia Pavel, fericită în mijlocul copiilor
Claudia Pavel, fericită în mijlocul copiilor

Claudia Pavel alias Cream (35 ani) este pe litoral! Are un proiect frumos în luna august și e tare mândră de el! Se numește Vaporașul Muzical, este destinat copiilor și are scop cultural și educativ. În plus, frumoasa artistă este foarte fericită că își poate petrece timpul la mare, alături de fiul ei, Noah, de sora sa, Paula, și de părinții lor. Ce a făcut în toată această perioadă și ce proiecte mai pregătește acum, ni s-a confesat pentru Click!

“În perioada stării de urgență am stat acasă, am respectat toate regulile, în lockdown nu am ieșit 2 luni din casă, după care când ne-au dat drumul primul lucru pe care l-am făcut a fost să venim la mare, la mama și la tata, pentru că nu îi văzusem de 5 luni. A fost foarte greu, dar am încercat să ne menținem și să mâncăm sănătos, să facem detoxuri, să facem multe sucuri de legume și fructe, să ne mișcăm. Apoi am început să merg ușor-ușor la studio, să trag mai multe piese. Săptămâna trecută am filmat două videoclipuri, probabil că în toamnă le voi da drumul până la urmă, pentru că acum toată luna august sunt ocupată cu Vaporașul muzical, un proiect de care sunt foarte mândră, de altfel, și pe care mi-am dorit foarte mult să îl fac, pentru că eu sunt ceea ce sunt astăzi datorită familiei mele, dar și a comunității, și a faptului că am fost educată și crescută aici de profesori minunați. Mi-am dorit tare mult să dau înapoi comunității ceva, așa că sunt tare fericită că m-a susținut Ministerul Culturii, dar și Primăria Mangalia, pentru o bună organizare a evenimentului.

"Am și avut primul eveniment, cu zece copii. Sunt câte zece copii zilnic și a ieșit extraordinar, a fost absolut superb, ador lumea copiilor. Eu fiind mamă, la rândul meu, îmi place să îi învăț lucruri și să ii văd că pleacă de acolo fericiți. Așadar, dacă sunteți la mare în perioada 1-31 august, vă așteptăm în portul Mangalia, de luni până vineri, între orele 10.00-12.00. Acest proiect nu are scop comercial, ci doar educațional și cultural, având motto-ul «E cool să fii cult». Misiunea proiectului este de a oferi o alternativă culturală copiilor cu vârsta cuprinsă între 7-14 ani, de a sărbători și promova elemente artistice și de a nutri și promova arta și cultura”, povestește Cream pentru Click!. Pe vaporaș au loc ateliere de muzică, improvizaţie şi percuţie. Atelierele sunt gratuite și vă puteți înscrie aici.


    Claudia Pavel, fericită în mijlocul copiilorfoto: Facebook
Claudia Pavel, fericită în mijlocul copiilorfoto: Facebook

Dacă are sau nu concerte în această perioadă și despre noutățile muzicale pe care le pregătește, frumoasa cântăreață ne-a mărturisit că se gândește serios să mai facă și altceva pe lângă muzică, până când o să își mai revină această industrie din care face parte de mai bine de 20 de ani.

"Va trebui să încerc să fac și altceva, din motive financiare"

“Este, într-adevăr, o perioadă foarte ciudată pentru industria muzicală, am auzit foarte mulți artiști plângându-se, nu prea avem niciunul dintre noi concerte. Mă rog, eu la mare, aici, am câteva, unul pe săptămâna tot am, pe lângă Vaporașul meu, dar în momentul ăsta mă focusez foarte tare pe acest proiect, fiind toată luna august, e foarte solicitant. Mă ocup și de Noah, și cam ăsta este timpul. Am înregistrat deja suficiente piese, așa că nu cred că mai ajung în studio luna aceasta, dar nu știe nimeni ce vremuri or să mai fie pentru industria noastră muzicală. Vom vedea! Eu sunt de mai mult de 20 de ani pe piață și au fost perioade bune, foarte bune, extraordinar de bune, altele mai proaste, așa este și muzica și viața artiștilor, cu suișuri și coborâșuri. Atunci când ai o carieră atât de lungă este clar că sunt în acest business din cele mai frumoase motive și anume dragostea pentru muzică. Și asta o să continui să fac, chiar dacă va trebui să încerc să fac și altceva, din motive financiare, dar în principiu muzica rămâne pentru mine prima dragoste”, a mai adăugat vedeta.

Citește și:

Exclusiv. Claudia Pavel spune tot ce nu s-a văzut la “Exatlon”

Cântăreaţa Claudia Pavel are o soră la fel de frumoasă! Iată cum arată aceasta

Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png