VIDEO Dorian Popa şi Shift au lansat piesa «Hatz»

Ultima actualizare:

    Shift, Selly şi Dorian Popa
Shift, Selly şi Dorian Popa

Dorian Popa a lansat piesa “Hatz”, o colaborare cu Shift şi Shelly. Surpriza din acest videoclip nu sunt maşinile de fițe, vlogger-ul Shelly sau tatuajele de pe Dorian Popa, ci prezenţa frumoasei Flavia Mihăşan, de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Dorian Popa (29 de ani) a lansat piesa “Hatz” şi a aruncat YouTube în aer, pentru că în nici 24 de ore melodia este pe locul doi în Trending, devansând “Lacrimi și pumni în pereți”, a celor de la Carla’s Dreams. Fanii au fost pe fază și au comentat de peste 12.000 de ori, iar videoclipul a fost apreciat de peste 80.000 de ori (numarul de likes), cifre impresionante pentru lansările românești de pe celebra platformă.

Piesa «Hatz», lansată de Dorian Popa după ce videoclipul a fost filmat într-o zi

Dorian Popa a lansat piesa “Hatz”, compusă de către Shift și cu videoclip filmat pe parcursul unei zile, în București. Beat-ul piesei „Hatz” este susținut de nebunia de la filmări: acțiune, dans, energie, culoare, activități de vară. Cireașa de pe tort este superba Flavia Mihășan, coregrafa pe care o vedeți la „Neatza cu Răzvan şi Dani” (Antena 1). Blondina a filmat câtreva scene extrem de fierbinţi, atât singură, călare pe o motocicletă, cât şi cu Dorian Popa, în ipostaze destul de intime.

Ce înseamnă «Hatz»

Dorian Popa a lansat piesa «Hatz» și probabil vă întrebați ce înseamnă și de unde vine acest titlu. «Hatz», pronunțat «Hâț», nu este altceva decât o interjecție folosită de solist atât de mult, încât a devenit marca lui înregistrată. Apelativul «John» este un alt cuvânt pe care Dorian l-a folosit excesiv, mai ales în show-ul «Asia Express» (Antena 1).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net