VIDEO EXCLUSIV "A urlat de durere după operaţie". Prietena lui Tonciu face dezvăluiri de senzaţie

Ultima actualizare:
Bruneta nu a dat nicio declaraţie la sosirea în România
Bruneta nu a dat nicio declaraţie la sosirea în România

Andreea Tonciu a trecut prin dureri crunte după ce şi-a făcut rinoplastie. Nu a avut însă ce face şi a suportat cu stoicism totul, iar cea care i-a fost alături în aceste zile grele a fost cea mai bună prietenă a ei, Cristina Pană.

Fricoasă din fire, Andreea a avut multe momente când a dorit să abandoneze ideea de a se supune unei operaţii estetice, mai ales că ea se plăcea asta cum era, cu nasul impunător.

De gura lumii, ea s-a urcat totuşi în avion şi a luat calea Turciei, unde medicii unei clinici "de fiţe" s-au ocupat ca bruneta să plece mulţumită de la ei. Chiar şi aşa, Tonciu a avut de suportat dureri mari, după ce s-a trezit din anestezie.

"Nasul e exact cum ar trebui să fie. Andreea este mulţumită. E încă umflat, dar forma se vede. E o schimbare foarte mare. I l-a făcut să se potrivească pentru chipul ei. Ea a spus că niciodată nu se va opera, aşa că şi pentru mine a fost un şoc. Ea suferea remarcile răutăcioase şi, încurajată de mama ei şi de prieteni... a făcut-o. A găsit şi o clinică foarte bună, în Turcia.


    Bruneta a fost însoţită pe tot parcursul acestei încercări de prietena ei cea mai bunăFoto: Alex Muscaliu
Bruneta a fost însoţită pe tot parcursul acestei încercări de prietena ei cea mai bunăFoto: Alex Muscaliu

Am dormit cu ea zilele astea, am avut nopţi albe. Avea nişte dureri groaznice, era ameţită după anestezie. Asistentele vorbeau numai turcă, ea nu ştie engleză... era tragi-comic. Primele două zile a avut dureri foarte mari, dar era sub efectul anesteziei, nu avea putere să ţipe. Pot să zic că e puternică în astfel de momente.

A plecat acolo pentru că nu avea încredere în medicii din România. Nu ştiu cât a costat, dar ştiu că sunt preţuri destul de mari, e o clinică destul de fiţoasă. S-a speriat rău înainte de operaţie, spunea că o face din cauza lumii, că oamenii sunt răi", a declarat Cristina Pană, prietena brunetei, la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:00, pe Prima TV.

Nu doar Andreea a stat zilele acestea în stres, ci şi mama ei. Chiar dacă ea nu şi-a dat încă jos bandajele, rezultatul se anunţă a fi unul de senzaţie.

"A ieşit bine, e schimbată total. Peste câteva luni va fi totul perfect. I-a fost îngrozitor de frică, a început să plângă chiar înainte de a pleca în Turcia", a spus ea, pentru sursa citată.

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png