VIDEO EXCLUSIV Alin Oprea mută divorțul la tribunal. Larisa a venit cu copiii la notar, dar situația s-a schimbat radical


    Larisa a venit însoțită de cei doi copii la notar, pentru a divorța de Alin Oprea de la Talismanfoto: Blitz/Click!
Larisa a venit însoțită de cei doi copii la notar, pentru a divorța de Alin Oprea de la Talismanfoto: Blitz/Click!

Larisa și Alin Oprea de la Talisman s-au întâlnit joi (13 august), la un notariat din zona Cișmigiu. Programat la ora 14.00, divorțul a întârziat un pic, pentru că Alin n-a ajuns la timp. Larisa a venit prima, însoțită de cei doi copii. Pe chipul soției înșelate se putea citi lejer supărarea! "Nu este deloc ușor", a spus Larisa pentru Click! La scurt timp a ajuns și Alin, care a vut grijă să se ferească de aparatele de fotografiat. Nu au ieșit divorțați de la notar, căci despărțirea va fi tranșată în instanță!

Îmbrăcată elegant, într-o rochie lungă, înflorată, dar fără cel mai important accesoriu: zâmbetul! Cu chipul trist și afectat din cauza celei mai urâte decizii din viața ei: divorțul, după 23 de ani de relație în care ea și Alin Oprea au realizat multe, dar, cel mai important, au dat viață la doi copii care acum sunt triști pentru că familia li s-a destrămat.

Alin și Larisa Oprea s-au întâlnit joi la notariat ca să pună punct căsniciei, dar lucurile au luat o altă întorsătură! Larisa a ajuns prima și a fost o apariție în adevăratul sens al cuvântului! Haine elegante, perfect coafată, cu manichiura impecabilă, dar fără vreun zâmbet pe chip. Fosta soție a lui Alin Oprea a venit însă însoțită de cei doi copii ai lor, care nu au vrut s-o lase singură în aceste momente dificile.

Larisa și cei doi copii, Melisa (17 ani) și Adrian (21 de ani), ambii studenți la o facultate de prestigiu din Anglia, au intrat în clădirea în care se află biroul notarial "Jean Andrei Aurel". La scurt timp după aceea a sosit și Alin. 

Finalul nu e însă aici. Click! a aflat că solistul de la Talisman nu dorește să îi lase Larisei numele lui, așa că divorțul se mută în instanță, iar ceea ce părea doar o formalitate s-a transformat într-un război al orgoliilor. Fotoreporterii Click! l-au întâlnit și pe Alin în pragul biroului notarial, însă acesta nu a dorit să ofere nici o declarație. "Din păcate nu pot să vă dau nici o informație". Nici când a fost întrebat despre relația cu noua femeie din viața lui, cu care a fost surprins și pe Litoral, Alin nu a dorit să comenteze nimic.

Citește și:

Larisa, după divoțul de Alin Oprea: ”Nu îl recunosc pe bărbatul cu care am petrecut 23 de ani”

EXCLUSIV Iată-l pe Alin Oprea cu amanta, pe Litoral! Detalii-bombă ies la iveală: «De 2 ani e cu această brunetă»

shutterstock 1833215881 jpg
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
autostrada jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
pantofi jpg
Supermarket reduceri Foto shutterstock 134693084 jpg
tirhritcu jpg
image
image
image
image
anisia gafton jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg