VIDEO EXCLUSIV „Bălanca a vrut să-și taie venele pentru Keo!”

Ultima actualizare:
Andreea Bălan şi Keo
Andreea Bălan şi Keo

Fostul impresar al solistei, Marius Gavrilă (39 de ani), a făcut dezvăluiri halucinante pentru Click! Scandalul dintre acesta și Andreea Bălan (30 de ani) capătă propoții năucitoare.

Gavrilă a continuat seria dezvăluirilor de senzație, făcute în exclusivitate pentru Click!, declarând că Andreea Bălan este încă geloasă pe fostul iubit, Keo (36 de ani), chiar dacă cei doi nu mai sunt împreună din luna aprilie. Mai mult, impresarul a povestit un episod halucinant, petrecut în luna septembrie a acestui an, când Andreea Bălan, orbită de gelozie, a vrut să se sinucidă din cauzalui Keo, care a înșelat-o cu Misty, chiar în casa lor. 

„Când Keo a vrut să-i dea inelul de logodnă lui Misty, la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Andreea m-a sunat ca să-l opresc. A zis că-și taie venele! Era acasă!”, a spus Marius Gavrilă, pentru Click!

Mai mult, acesta a mai povestit că el a fost acel care a reușit să o scape pe Andreea, din ghearele tatălui său, Săndel Bălan, care o „tapa” pe solistă de banii din concerte.

Andreea și Keo s-au despărțit după opt ani

Andreea Bălan şi iubitul ei, Michael
Andreea Bălan şi iubitul ei, Michael

Andreea Bălan și Keo și-au spus „adio" după opt ani de iubire. Cei doi s-au iubit furtunos, au colaborat foarte bine muzical, au investit milioane de euro în proiecte muzicale şi chiar şi-au cumpărat o casă împreună, în care au investit peste 400.000 de euro. Ba chiar s-au şi mutat în acea casă. După separarea din primăvară, însă, în casă a rămas doar Andreea, care, la un moment dat, a scos casa la vânzare, apoi s-a răzgândit.

Amândoi și-au refăcut viața

În schimb, Misty, iubita  lui Keo, are interdicție  în vila din Băneasa
În schimb, Misty, iubita lui Keo, are interdicție în vila din Băneasa

În acest moment, solista și-a refăcut viața cu americanul Michael, iar Keo a rămas cu femeia care l-a despărțit de solistă, și ea tot o cântăreață, Misty.


    Andreea Bălan şi iubitul ei, Michaelfoto: arhiva personală
Andreea Bălan şi iubitul ei, Michaelfoto: arhiva personală

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net