VIDEO EXCLUSIV Ce operaţii estetice şi-ar face Sore: "Fiecare om are complexe"

simeon stalpnicul png
Sore e împăcată cu felul în care aratăfoto: Gheorghe Chelu

Chiar dacă bustul nu este atuul ei forte, Sore nu vrea să audă de implanturi şi de operaţii estetice. Cu toate acestea, cântăreaţa ar schimba ceva la ea, căci uneori nu este mulţumită de ceea ce vede în oglindă.

Într-o lume în care nu exişti dacă nu ai silicoane, iată că există şi dive care rezistă tentaţiei de a avea sâni cupa D. Sore Mihalache e departe de a concura cu cele mai operate vedete din showbizul românesc.

"Nu am nimic cu operaţiile estetice, mă deranjează să văd fete frumoase care se urâţesc, eu nu mi-aş face decât dacă ar fi o intervenţie medicală urgentă", a declarat Sore, pentru emisiunea Click!, de la Prima TV. 

Nu are sânii Nicoletei Luciu, dar nici nu şi-i doreşte. Ba mai mult, crede că nu are nevoie de astfel de bagaje: "Buzele nu vreau să mi le măresc, sânii nu vreau să mi-i măresc, silicon în fund nu vreau să îmi pun că am destul. Destul fund, nu destul silicon. Extensii port domnule, ăsta e defectul".

Chiar dacă nu este pe deplin mulţumită când se uită în oglindă, artista nu vrea să apeleze la înfrumuseţarea cu ajutorul bisturiului şi pace. Găseşte alte metode prin care să-şi ajusteze corpul.

"Ieri mă uitam în oglindă şi ceva nu îmi plăcea. Fiecare om are complexele lui. Nu aş schimba nimic, sincer. Da ştii cum e. Fiecare om se gândeşte să meargă la sală mai mult. Asta e, suntem perfecţionişti, ăsta e corpul în care trăieşti, să zicem 100 de ani", a mai spus Sore.

Pentru a fi silfidă, Sore face şi sacrificii. Ori de câte ori vede că acul cântarului o ia razna, cântăreaţa mai taie din porţia din mâncare: "Numai prostii mănânc. Nu mănâc. Mănânc puţin, din păcate mănânc şi seara, deocamdată nu se vede. Salate multe, vită. Din când în când, des în ultima perioadă, scap pe la fast food". 

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
monument bacainti
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg