VIDEO EXCLUSIV Cu el l-a înlocuit Iulia Vântur pe Salman Khan?

Ultima actualizare:
Salman Khan
Salman Khan

Iulia Vântur este una dintre cele mai frumoase femei din România. Deşi e dorită de mulţi bărbaţi, blonda e oficial singură.

S-a zvonit că a avut o relaţie cu celebrul Salman Khan, dar Iulia nu a vrut niciodată să recunoască ce a fost între ea şi actorul indian. Recent, vedeta a apărut în clipul piesei “Cerşesc iubire”, a lui Dima, iar unii au început deja să vorbească despre o idilă între Iulia şi cântăreţ.

"Sunt speculaţii doar. Nu am spus nici «da», nici «nu». E o femeie incredibil de draguţă. Am filmat un clip cu ea", a declarat Dima, la emisiunea Click!, de la Prima TV.


    Dima a venit în platoul emisiunii Click!captură Prima TV
Dima a venit în platoul emisiunii Click!captură Prima TV

Au filmat o zi, iar Dima a recunoscut că a fost foarte emoţionat pentru că a lucrat cu Iulia.  

"A fost foarte mişto, eram puţin emoţionat, pentru că filmam cu ea. Nu am de ce să nu zic. Ea a fost cât se poarte de credibilă. A filmat o zi întreagă. Sper că vă place rezultatul", a completat artistul. 

Alex Constantin a încercat să afle dacă există altă domnişoară în viaţa lui Dima, dar solistul a fost categoric: "Nu sunt într-o relaţie, sunt singur".

Dima este originar din Republica Moldova, dar stă de şapte ani în România, unde are o carieră în actorie şi muzică. Însă a recunoscut că la început i-a fost greu.

"M-am acomdat foarte bine, sunt de şapte ani aici. Primul an mi-a fost greu, eram prea departe de ai mei, aveam 18 ani", a mai spus Dima. 

Dima a venit în platoul emisiunii Click!
Dima a venit în platoul emisiunii Click!
image
image
image
image
image
image
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png