VIDEO EXCLUSIV Dichi zâmbeşte forţat, de când fiica a divorţat

21 octombrie 2014
article img
Ion Dichiseanu a stat toată seara cu ochii pe fiica lui, căreia nu i-a ars de petrecereFoto: Mihai Ionescu

În cinstea aniversării, luni seara, Ion Dichiseanu a avut parte de o petrecere restrânsă, cu lăutari şi cu mâncăruri alese. La chef, au venit să-i ureze „la mulţi ani” prieteni apropiaţi, colegi de breaslă şi chiar politicieni, printre care şi Mircea Geoană. Deşi actorul a fost personajul serii, fiica lui a captat toată atenţia invitaţilor.

Ioana Dichiseanu (26 de ani) a fost prezentă, luni seara, la hotelul Marshal Garden, din Capitală, la aniversarea celebrului ei tată, Ion Dichiseanu (81 de ani), însă nu i-a ars de distracţie, căci se află în divorţ cu Ilias Makos. Deşi actorul se bucură, pe de-o parte, că fata sa scapă de soţul grec, cu atât mai mult cu cât bărbatul, mare cât un munte, a trăit mai degrabă pe spinarea lui, pe de altă parte, Dichi înţelege suferinţa Ioanei.

Femeia, care a moştenit frumuseţea marelui artist, a stat cuminte la masă şi a mâncat doar îndemnată de părintele său, care le zâmbea invitaţilor, doar din politeţe. Ioana e convinsă că această căsnicie nu mai are nici o şansă: „O decizie nu o iei de pe o zi pe alta, trebuie să cântăreşti lucrurile cum trebuie. În cursul lunii noiembrie voi semna certificatul de divorţ şi nu mă răzgândesc. Am avut 6 ani de căsnicie, 10 ani de relaţie, iar motivele separării sunt intime şi serioase. El e acum în Grecia, dar va veni să semneze în noiembrie”, ne-a spus aceasta.

article img
Printre invitaţii lui Dichi s-a numărat şi prietenul lui, politicianul Mircea GeoanăFoto: Mihai Ionescu

Deocamdată nu se gândeşte să-şi refacă viaţa, însă nu exclude să îmbrace din nou rochia de mireasă. „Nu se cade să mă gândesc la o căsătorie, nici măcar nu am divorţat. Dacă voi întâlni o persoană care să fie pe sufletul meu, probabil voi face pasul”, a conchis fata actorului.

"Când voiam eu copil nu voia el, şi invers"

Dichiseanu a devenit tată târziu, la 54 de ani, însă după ce fiica s-a căsătorit, el era sigur că va deveni bunic. Din păcate, lucrurile s-au complicat: “Tata mi-a zis de nepot, e normal ca orice tată să-şi dorească să-şi vadă copilul, la rândul lui, părinte. Nu a fost o decizie de comun acord cu Ilias în privinţa copilului, pentru că atunci când îmi doream eu, nu-şi dorea el, când voia el, mă răzgândeam eu”, a declarat Ioana, pentru Click!

article img
Ioana şi Ilias s-au iubit 10 ani