VIDEO EXCLUSIV Se iubesc de 15 ani, iar acum vor face pasul cel mare

Ultima actualizare:

    AnnesFoto: Facebook
AnnesFoto: Facebook

În timp ce alte vedete se desparte, iar relaţiile din showbiz par să nu dureze decât foarte puţin, Annes şi iubitul ei, Dan Anghel, formează un cuplu de 15 ani, iar lucrurile merg din ce în ce mai bine. Deşi nunta nu e în plan, se gândesc la un copil, aşa că îşi vor construi o casă mare, spaţioasă, special pentru un bebe.

Cântăreaţa şi iubitul ei s-au cunoscut când ea avea 19 ani, iar el 20, în timpul unui turneu. Au devenit buni prieteni, iar iubirea lor creşte pe zi ce trece. Lucrurile au evoluat firesc, aşa că cei doi s-au logodit, iar acum vor să contruiască o casă, în caz că vor avea un copil. 

"Ne-am cunoscut într-un turneu, el organiza turneul. Ne-am cunoscut la un spectacol. Am primit inelul de logodna, el s-a agitat mult, a învaţat o poezie, a uitat-o. Nu prea port inelul de logodnă, îmi e puţin mare. Nu îmi doresc să îl îngrădesc, e şi dorinţa lui. La noi totul a decurs fără să ne programăm. Nunta nu ştiu. O să vina. Am mai îmbrăcat rochii de mireasa pe la şedinţe foto, nu mi se pare ceva ieşit din comun, nu m-am visat prinţesă, nu sunt genul ăla de fată", a povestit Annes pentru emisiunea Click!, de la Prima TV.

Annes a fost invitată în platoul Click!
Annes a fost invitată în platoul Click!

Cu aşa o relaţie lungă şi frumoasă, solista recunoaşte că a avut noroc. Cât despre sfaturi pentru alte cupluri, Annes recunoaşte că e foarte important să nu existe orgolii şi să există multă comunicare.

"Suntem norocoşi că ne-am găsit aşa devreme. Iubirea vine din noi, daca te iubesti pe tine, îl iubeşti şi pe cel de lângă. La noi s-a înteţit iubirea, evoluăm împreună. Orgoliul nu are ce sa caute intre doi oameni care se iubesc. Suntem buni prieteni, ne sfatuim, ne confesam, e cel mai bun prieten. Stam impreuna de mult timp", a mai adăugat Annes.

image
image
image
image
image
image
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
banner Sanziana Buruiana  png
ioana ginghina alexandru papadopol jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net