VIDEO Fetița Danielei Gyorfi a împlinit 10 ani. Micuța și-a dorit petrecere acasă

image
Maria a împlinit 10 anișorifoto: Instagram

Daniela Gyorfi (52 ani) are un motiv de fericire și mândrie. Fetița ei, Maria Gyorfi Tal, a împlinit pe 16 februarie frumoasa vârstă de 10 ani. După ce a fost sărbătorită în platoul emisiunii “La Măruță”, de la ProTV, acolo unde are și o rubrica cu interviuri cu vedete, Maria s-a bucurat sâmbătă și o petrecere aniversară, acasă.

Asta pentru că Maria nu este deloc pretențioasă și și-a dorit, pe timp de pandemie, să stea acasă, acolo unde și-a invitat două dintre cele mai bune colege și prietene, dar și pe finii ei. Maria a fost foarte fericită, s-a jucat, a dansat și a improvizat alături de prietenele ei câteva mici scenete de teatru. A primit mai multe cadouri, printre care păpuși handmade, plușuri, flori, bijuterii, dar și un delicios tort de fructe cu creme patissiere.

“Maria s-a distrat foarte tare de ziua ei. A fost fericită pentru că am lăsat-o să se sărbătorească acasă, alături de prietenele ei. Nu este un copil pretențios și nu mi-a cerut nimic special de ziua ei. Noi, părinții, ne-am bucurat că am văzut-o fericită. Maria este un copil tare bun și îmi doresc numai lucruri bune pentru ea. Sunt foarte mândră de ea!”, ne-a declarat Daniela Gyorfi.

Citește și:

FOTO Oana Roman și Marius Elisei, împreună la ziua fiicei lor. Cum a fost la petrecerea Isabelei

Viorel Lis a împlinit 78 de ani. Oana Lis: ”Nu-l duc la păcănele, trebuie să-l vaccinez în martie”. Mesajul de pe tort e genial

stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
Ce este bine să faci pe timp de caniculă  Reguli de aur de la specialişti jpeg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg