VIDEO Fetița Danielei Gyorfi a împlinit 10 ani. Micuța și-a dorit petrecere acasă

Ultima actualizare:

    Maria a împlinit 10 anișorifoto: Instagram
Maria a împlinit 10 anișorifoto: Instagram

Daniela Gyorfi (52 ani) are un motiv de fericire și mândrie. Fetița ei, Maria Gyorfi Tal, a împlinit pe 16 februarie frumoasa vârstă de 10 ani. După ce a fost sărbătorită în platoul emisiunii “La Măruță”, de la ProTV, acolo unde are și o rubrica cu interviuri cu vedete, Maria s-a bucurat sâmbătă și o petrecere aniversară, acasă.

Asta pentru că Maria nu este deloc pretențioasă și și-a dorit, pe timp de pandemie, să stea acasă, acolo unde și-a invitat două dintre cele mai bune colege și prietene, dar și pe finii ei. Maria a fost foarte fericită, s-a jucat, a dansat și a improvizat alături de prietenele ei câteva mici scenete de teatru. A primit mai multe cadouri, printre care păpuși handmade, plușuri, flori, bijuterii, dar și un delicios tort de fructe cu creme patissiere.

“Maria s-a distrat foarte tare de ziua ei. A fost fericită pentru că am lăsat-o să se sărbătorească acasă, alături de prietenele ei. Nu este un copil pretențios și nu mi-a cerut nimic special de ziua ei. Noi, părinții, ne-am bucurat că am văzut-o fericită. Maria este un copil tare bun și îmi doresc numai lucruri bune pentru ea. Sunt foarte mândră de ea!”, ne-a declarat Daniela Gyorfi.

Citește și:

FOTO Oana Roman și Marius Elisei, împreună la ziua fiicei lor. Cum a fost la petrecerea Isabelei

Viorel Lis a împlinit 78 de ani. Oana Lis: ”Nu-l duc la păcănele, trebuie să-l vaccinez în martie”. Mesajul de pe tort e genial

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net