VIDEO Fiul Andreei Mantea, dialog savuros cu tatăl lui. Cei doi foști iubiți, împreună de dragul copilului

Ultima actualizare:

    Andreea Mantea, Cristi Mitrea și fiul lor, Davidfoto: Instagram
Andreea Mantea, Cristi Mitrea și fiul lor, Davidfoto: Instagram

Crăciunul e magic și fix așa a dorit și Andreea Mantea să îl simtă fiul ei, David. Vedeta de la Kanal D a împărtășit, pe Instagram, momente prețioase pe care micuțul le-a petrecut cu tatăl lui, Cristi Mitrea. Cei doi părinți, foști iubiți, au lăsat la o parte orice neînțelegere de dragul copilului, iar zâmbetul băiețelului este neprețuit.

Nu este pentru prima dată când Cristi Mitrea este alături de băiatul lui în momente speciale, iar asta pentru că acesta si Andreea Mantea, fosta lui iubită, au făcut o înțelegere, ca doi oameni maturi, spre binele copilului. „Ne înţelegem foarte bine, comunicarea este foarte bună pentru a-l creşte pe David. Am făcut o înțelegere. Au fost lucruri pe care trebuia să le lăsăm să se sedimenteze. Ce trebuie să facem e foarte simplu: să avem grijă ca David să nu simtă tensiunile dintre noi. Suntem o familie până la urmă şi o să ne ajutăm unul pe altul ori de câte ori e nevoie”, spunea Cristian Mitrea recent. Relația celor doi a început la finalul emisiunii „Burlăcița”, însă nu a fost una de lungă durată, deși aceștia au un copil împreună. 

Andreea Mantea și Cristi Mitrea, împreună de Crăciun

Puși pe șotii, veseli și nerăbdători să vină Moș Crăciun. Așa i-a filmat Andreea Mantea pe fiul ei și pe fostul iubit. Cei doi, tată și fiu, au un dialog savuros, care o amuză peste măsură pe frumoasa mămică. Prezentatoarea emisiunii "Puterea dragostei" a pus filmarea pe Instagram, fiind vizualizată de aproape 200.000 de oameni. 

Citește și:

Surpriză pentru Andreea Mantea din partea Kanal D! Prezentatoarea și fiul ei au primit foarte bine vestea

De ce s-a despărţit Andreea Mantea de tatăl copilului: «Am făcut tot»

image
image
image
image
image
image
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
banner oana roman png
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
shakira jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
image png
image png
image
actualitate.net