VIDEO Florin Salam, amendat la priveghiul unui prieten împușcat în America. La eveniment au participat peste 100 de persoane

Ultima actualizare:

    Florin Salam, amendat la un priveghi cu peste 100 de invitațiFoto: Arhivă personală
Florin Salam, amendat la un priveghi cu peste 100 de invitațiFoto: Arhivă personală

Mai multe persoane au fost sancționate după ce au participat la un priveghi organizat în mod ilegal. Printre cei vizați de forțele de ordine s-a numărat și cunoscutul manelist Florin Salam, care a venit la cânte la căpătâiul amicului său împușcat în America,

Peste 120 de persoane au participat, la finele săptămânii trecute, la o înmormântare organizată în Râmnicu Vâlcea. Printre cei sancţionaţi de forțele de ordine se numără şi Florin Salam, care a promis că va participa la priveghiul prietenului său ucis, compunându-i acestuia și o melodie specială.

După cum se observă din filmulețele și imaginile de pe reţelele de socializare, Facebook şi You Tube, ale celor care au fost prezenţi la eveniment, acesta a găzduit sute de persoane. Inclusiv la priveghiul care a ţinut mai multe zile, numărul participanţilor a fost ridicat, în ciuda restricţiilor din timpul pandemiei, iar invitații nu au ţinut cont de distanțare sau de purtarea măștii de protecţie. 

Poliţia de la Rutieră şi Ordine Publică, precum şi Jandarmeria Vâlceană au intervenit la priveghiul organizat în data de 29 mai, într-un imobil din zona Ştirbei - Vodă, din Râmnicu Vâlcea, unde au găsit peste 120 de participanţi.

„Persoanelor prezente li s-a adus la cunoştinţă că participarea la astfel de evenimente este interzisă. Au fost aplicate, deocamdată, 27 de sancţiuni contravenţionale, conform Legii nr. 55/2020, în sumă de 3.500 de lei, fiind sancţionat atât organizatorul, cât şi participanţii”, a precizat iniţial purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea. Dintre aceştia, unii s-au ales doar cu avertismente. Ulterior, aceeaşi sursă a precizat pentru adevarul.ro. că alte 15 sancţiuni au fost aplicate de către jandarmi, în sumă de 1.700 de lei, dar şi că încă nu au fost centralizate toate datele şi că urmează să mai fie şi alte persoane sancţionate. Dintre participanţi, cea mai mare amendă a primit-o chiar manelistul Florin Salam, de 2.500 de lei. Unele persoane prezente au venit și doar ca să-l asculte cântând pe manelist.

Din comentariile internauţilor de pe rețelele de socializare reiese că defunctul a fost împuşcat în America pentru că ar fi fost implicat în nişte afaceri cu aur fals. A lăsat în urmă patru copii orfani: trei băieţi şi o fată. 

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net