VIDEO Imagini noi de la nunta secretă a Alexandrei Stan. Cum a arătat întreaga ceremonie

Ultima actualizare:

    Alexandra Stan s-a căsătorit pe plajăFoto: Arhivă personală
Alexandra Stan s-a căsătorit pe plajăFoto: Arhivă personală

Deși și-a dorit o nuntă cât mai discretă, pe plajă, cu puțini invitați, lucru care i-a și reușit, acum Alexandra Stan este cea care se mândrește pe rețelele de socializare cu imagini de la frumosul eveniment.

Cântăreața a publicat pe contul personal de Instagram un filmuleț care înglobează momentele cele mai importante de la nunta ei cu Emanuel-Petre Necatu, care, spune ea, a fost o decizie spontană.

Alexandra Stan, imagini de la nunta de pe plajă

A fost, însă, o hotărâre pe care nu o regretă, în ciuda faptului că toate lucrurile s-au întâmplat rapid. De asemenea, artista a dezvăluit  și momentul haios în care a anunțat-o pe mama ei că se mărită.

„Nu mă aşteptam să iau decizia asta, a venit cu o bucurie mare. Acum înţeleg de ce o diferenţă între relaţie şi căsnicie. Se sudează şi la prima ceartă nu mai zici „Gata, mă duc la Vama Veche”. Era consilier, mult spus terapeut, l-am cunoscut în altă conjunctură. Prin nişte prieteni comuni. M-am dus acasă într-o joi şi am întrebat-o pe mama ce face sâmbătă. M-a întrebat de ce, i-am zis că mă mărit”, a declarat Alexandra Stan în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Cum s-au cunoscut Alexadra Stan și Emanuel Necatu

Alexandra Stan și Emanuel-Petre Necatu au spus „Da!” în cadrul unei ceremonii restrânse, pe plajă, în Constanța. La evenimentul ținut secret până în ziua în care s-a desfășurat au participat doar familiile și nașii celor doi. Aceștia s-au cunoscut din întâmplare, într-un cadru chiar....profesional. Alexandra a apelat la serviciile lui de dezvoltare personală, fără să știe că cel care o va consilia îi va deveni foarte rapid și soț.

„Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât.

Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta.

Emanuel a spus primul «Te iubesc!» și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!”, a mărturisit Alexandra Stan, pentru Viva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net