VIDEO Jale la priveghi. Cuscrul Elenei Merișoreanu a murit acum o lună, iar familia a dat 60.000 € ca să-l aducă în țară

Ultima actualizare:

    Cornelia Catanga a fost alături de Elena Merișoreanufoto: arhivă personală
Cornelia Catanga a fost alături de Elena Merișoreanufoto: arhivă personală

Familia solistei Elena Merișoreanu trece prin momente grele. Marți seară, rude și prieteni s-au strâns la priveghiul lui Nicu Păun, celebru saxofonist, cuscrul Elenei Merișoreanu. Bărbatul a murit în SUA, iar sicriul cu trupul neînsuflețit a fost adus în țară abia după o lună. 60.000 de euro a plătit familia pentru repatrierea trupului.

Saxofonistul Nicu Păun, cuscrul Elenei Merișoreanu (72 ani), bunicul nepoților ei, Richard și Beatrice, a murit în America și a fost adus în țară abia la o lună și jumătate de la deces. Pandemia de coronavirus a dat peste cap viața întregii familii. Click! a aflat că rudele bărbatului au plătit 60.000 de euro pentru repatrierea trupului neînsuflețit.

De când a murit instrumentistul Nicu Păun, familia Elenei Merișoreanu este în doliu, chiar dacă fata ei, Ella, s-a despărțit de băiatul defunctului de mai bine de 20 de ani. Artista nu a ținut legătura cu fostul ei ginere, Fredy, dar cu tatăl acestuia, Nicu Păun, și cu soția sa s-a avut bine. Bărbatul se îmbolnăvise și își dorea enorm să vină în țară, însă pandemia care a cuprins planeta a dat tuturor planurile peste cap tuturor.

Doru Tufiș și Florin Salam au cântat la priveghi

Timp de două zile, preotul a venit să-i citească creștinește la căpătâi. În prima seară la priveghi, familia i-a făcut acestuia și un tort, pentru că Nicu Păun ar fi împlinit în urmă cu două zile vârsta de 70 de ani. În loc să-l sărbătorească, l-au plâns. Și pentru că la cetățenii de etnie rromă tradiția spune să îi cânți mortului până la groapă, lăutarii i-au cântat non-stop cântece de jale. Florin Salam, foarte bun prieten cu fiul celui decedat, i-a compus o melodie specială, de suflet.

Manelistul a cântat la priveghi în prima seară, iar în cea de-a doua seară, printre alții, i-a cântat decedatului la catafalc și artistul Doru Tufiș. De la priveghi nu au lipsit nici nepoții artistei, copiii fetei sale mai mari, Ella, Richard (25 ani) și Beatrice (23 ani). Înmormântarea a avut loc azi, 29 iulie. Elena Merișoreanu are încă doi nepoți, de la fiica cea mică, pe Raluca Rebecca Elena (7 ani) și pe Alessia Maria ( de 5 an și 7 luni).

Citește și:

De ce locuiesc separat Elena Merișoreanu și soțul ei. Ea, la Snagov, iar el, la Vâlcea

Elena Merișoreanu, secretul căsniciei de 44 de ani. Ce cadou special a primit în ziua nunții!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net