VIDEO Metoda Iuliei Vântur de a-și controla gândurile negative: "Tot așa m-am lăsat și de fumat"

Ultima actualizare:

    Iulia Vântur a fost invitată la podcastul "Fain și simplu"foto: captură YouTube
Iulia Vântur a fost invitată la podcastul "Fain și simplu"foto: captură YouTube

Odată cu plecarea în India, Iulia Vântur și-a schimbat multe aspecte nocive din viața ei, printre acestea aflându-se și viciul fumatului. Invitată la podcastul lui Mihai Morar, Iulia a vorbit despre transformarea benefică pe care i-a adus-o țara adoptivă. Metoda de a-și controla gândurile negative i-a schimbat, practic, viața.

Discuția Iuliei Vântur cu Mihai Morar s-a axat pe religie, spiritualitate, regăsirea de sine, familie, adaptabilitate, pace interioară. Întrebată ce ar aduce în România din valorile, cultura, spiritualitatea din India, fosta vedetă de la "Dansez pentru tine" a răspuns, fără să stea pe gânduri: "Respectul pentru familie, legătura apropiată cu familia și cu prietenii. Noi am devenit foarte individualiști, suntem majori, ne mutăm la casa noastră, suntem mai preocupați de propria noastră familie, devenim independenți. În India mie asta îmi place și mi se pare frumos: oamenii aceia sunt mult mai stabili din punct de vedere emoțional, pentru că au mereu familia lângă ei. Nici nu ne imaginăm cât de important e pilonul ăsta".

"Clădirea mea spirituală a început în România. Eram avidă să cunosc mai mult, să învăț mai mult, mergeam la toate cursurile, la tot felul de meditații și terapii, pentru că îmi doream să aflu întrebarea supremă: cine sunt eu? Am început cu tot felul de meditații, după care încercat tehnicile lui Osho (n.r. tehnicile de meditație) în România, după care am ajuns și acolo, în India", a povestit Iulia Vântur la podcastul "Fain și simplu".

Cum s-a lăsat Iulia Vântur de fumat

În urmă cu 5 ani, Iulia Vântur a renunțat la țigări, apelând la o metodă homeopată. A fost ajutată însă și de evoluția ei spirituală, și de capacitatea de a-și controla gândurile, de a-și exersa voința.

  • Mihai Morar: Care sunt regulile care te ajută pe tine în viața de zi cu zi?

Iulia Vântur: Respirația. Respirația e o chestie care ajută instant. Și controlul gândului. Nu lăsa gândul să te controleze pe tine. Doamne, știi cât m-a controlat? Eu eram condusă numai de minte... Moment în care am zis: «schimbă gândul»! Dar trick-ul ăsta l-am învățat atunci când m-am lăsat de fumat!

  • Cum faci asta?

Te gândești la o nenorocire în momentul ăsta, da? În secunda următoare zici: «schimbă gândul», gândește-te la altceva! Pur și simplu. Exact așa am reușit și eu... și să mă las de fumat. «Schimbă gândul». Este alegere, este doar o alegere. Și instant ai să vezi că te gândești la altceva și este starea de bine. Asta nu înseamnă să ignori, nu, dar să conștientizezi că starea aia nu îți face bine, ești în ea, pentru o vreme, dar nu poți să dedici toată viața celei stări.

  • Când te-ai lăsat de fumat. Și cât de greu?

Acum 5 ani...bine, am apelat și la puțin ajutor, la o tehnică. Dar totul a ținut de mine mai departe.

  • Prin hipnoză?

Nu, nu. Un fel de cocktail homeopat, se injectează în lobul urechii, durează 2 secunde. Teoretic ar trebui să dispară această dorință, nevoie a fumatului. Sunt însă și persoane care s-au apucat de fumat cu această tehnică. Eu asta am învățat atunci și am aplicat: «schimbă gândul». În secunda în care mă gândeam la fum, schimbam gândul.

Citește și:

INTERVIU Iulia Vântur, succes fulminant cu Salman Khan. Ce spune despre venirea în România, copii și relație: "Suntem pe același vibe creativ"

INTERVIU EXCLUSIV Iulia Vântur, totul despre viața exotică din India: «Salman Khan este un om special»

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net