Video ŞOCANT! O cântăreaţă de la noi, în scene sado-maso

Ultima actualizare:

    Navi s-a lăsat legată, suspendată de sfori şi biciuită. A leşinat de două ori în timpul filmărilor
Navi s-a lăsat legată, suspendată de sfori şi biciuită. A leşinat de două ori în timpul filmărilor

Imaginile de mai jos sunt complet interzise minorilor sau celor slabi de înger. Una dintre cele mai controversate personaje din showbiz, cântăreaţa Navi (24 de ani), lansează un videoclip scandalos, cu scene sado-maso, în care este legată,agăţată de sfori şi biciuită.

Un personaj atipic, cu orientări „altfel” decât majoritatea oamenilor, fiind implicată şi în viaţa reală în activităţi sado-maso, Navi lansează, în exclusivitate pe site-ul click.ro, cel mai recent videoclip ai ei – „Picture Perfect”. Pe numele real Alexandra Ivan, solista poate fi considerat cel mai controversat produs muzical al anului! Cântăreaţa şi compozitoarea prezintă povestea unui criminal în serie, cu o viaţă de familie aparent perfectă, care îşi atrage victimele în jocuri sado-maso şi le ucide când se plictiseşte de ele.

Pentru a reda intensitatea poveştii, artista a fost legată şi biciuită pe bune, testându-şi limitele atunci când a fost suspendată în scene de Shibari (arta japoneză ce presupune legarea cu sfoară în mod erotic, n.r.). Ba chiar a leşinat de două ori în timpul acestor scene. Partenerul ei în rolul „criminalului” este Florin Iordache, fostul solist Kripton, care şi-a testat loviturile în prealabil pe perne.

Imagine din piesa “Picture Perfect”, compusă de NAVI şi NMC
Imagine din piesa “Picture Perfect”, compusă de NAVI şi NMC

Filmările au fost un adevărat tur de forţă: 24 de ore aproape fără pauză, în trei locuri din Bucureşti, solicitând-o la maximum pe protagonistă. „Chiar dacă ceea ce am făcut a fost oarecum riscant, am avut încredere în echipa mea. Am simţit că sunt pe mâini bune şi am ştiut că pot să duc scenele până la capăt, altfel nu ne apucam”, a declarat Navi.

Legat de scenele în care stă suspendată în sfori, cântăreaţa spune că „nu doare, dar nici uşor nu e. În orice caz, nu e pentru oricine. Însă cei pasionaţi de arta Shibaru spun că, odată ce reuşeşti să-ţi eliberezi mintea, intri într-o stare de echilibru. Cu tine, cu sforile, cu lumea”. Cântăreaţa recunoaşte şi ea că acest videoclip este cel mai „dark” pe care l-a înregistrat până acum. „Ne-am dorit un clip puternic, cu poveste, cu răsturnări de situaţie. Nu ne e teamă de controversă. Atâta timp cât muzica mea şi acest clip provoacă o reacţie puternică celor care privesc, am obţinut ce vreau”, mai spune Navi.

Videoclipul inedit, în exclusivitate pentru click.ro:

Cântăreaţa şi compozitoarea Navi şi-a dedicat mai bine de jumătate din viaţă muzicii, însă a preferat să o facă din umbră şi fără compromisuri. În 2011 a scris versurile piesei “Change”, interpretată de Hotel FM, care a reprezentat România la Eurovision. În postura de compozitor/textier, a colaborat cu artişti precum Morandi, Julie Mayaya, Aurelian Temişan, Foişorul de Foc, Roxana Nemeş, Mihai Toma & Passione şi mulţi alţii.

https://www.youtube.com/watch?v=WQCHxlm-WpA&feature=youtu.be&oref=https%...

image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 07 FotoJet 2 7 webp
cub oana roman marius elisei png
cub bianca dragusanu gabi badalau png
brenciu jpg
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg