VIDEO ''Terapia Dracula'' l-a ajutat pe Răzvan Ciobanu să întinereasă

Ultima actualizare:

    Răzvan CiobanuFoto: Facebook
Răzvan CiobanuFoto: Facebook

Tot mai multe vedete din România apelează la ''terapia Dracula'', un nou procedeu de înfrumuseţare, care constă în injectarea tenului cu propriul sânge.

Noua metodă de întinerire l-a cucerit şi pe designerul Răzvan Ciobanu, care a apelat din dorinţa de a avea un ten mai tânăr, mai ales că a folosit un compus din propriul organism. El consideră că e bine să avem grijă de faţa noastră, începând cu vârsta de 30 de ani,  pentru a nu apela la operaţiile estetice. Răzvan Ciobanu a fost invitat miercuri seara, în emisiunea Click!, de la Prima TV, difuzată de luni până joi, de la ora 23.00, unde a dezvăluit întregul procedeu.

''Am descoperit ''Terapia Dracula'' prin intermediul unui medic, se mai numeşte biolifting. Ai o calitate mai bună a pielii, nu pleci cu zece ani mai tânăr ca la un lifting, dar ai o luminozitate mai bună a feţei. Poţi să îl faci de două, trei ori pe an prima dată, iar pe urmă îl repeţi de două ori pe an. Nu este un procedeu dureros, totul constă în preluarea de sânge, pe care îl amestecă cu diferite balte, vitamine şi alţi compuşi, pe care apoi ţi-l reinjectează în faţă.''

''După tratament ai faţa roşie. La fete e mai uşor, se poate acoperi cu fond de ten. Nu e ceva grav. Nu cred că un tratament estetic poate îmbunătăţi calitatea pielii, trebuie consultat şi un dermatolog. Nu cred că frumuseţea vine din interior. Văd foarte multe femei nasoale pe interior şi foarte mişto la exterior, şi chiar atrag'', a mai precizat Răzvan.

''Această terapie costă cam 300-400 de euro şi durează cam o oră. În primul an am făcut-o de trei ori. Acum o fac de două ori pe an. Este recomandată primăvara şi toamna. În perioada de pauză iau trei suplimente pe zi. Am descoperit nişte vitamine, iar acum iau crom, zinc şi o pastilă de multivitamine.

ciobanu jpeg

Răzvan Ciobanu a renunţat la ţigări şi a adoptat un regim care l-a ajutat să slăbească 34 de kilograme, în şase luni. Dieta nu este una foarte sănătoasă, dar se bazează pe un consum mai ridicat de grăsimi şi mai scăzut de carbohidraţi: ''Este o dietă proteică, care îţi permite să mânânci grăsimi, nu ai voie zahăr şi carbohidraţi'', a continuat acesta.

''Am slăbit foarte mult, 34 de kilograme şi vreau să mai dau jos încă 10. Am avut o perioadă în care nu m-am concentrat pe asta. În momentul în care mă relaxez, mănânc cu atenţie, când totul vine natural, atunci se văd rezultatele şi au efect de lungă durată. Fac pauză o dată pe lună şi mănânc mai multi carbohidraţi, mai mult orez'', a mai adăugat acesta.

Sportul nu este unul dintre preferatele designerului: "Nu fac sport, că sunt puturos. Nu îmi place. Am cheltuit bani foarte mulţi pe abonamente la sălile de sport, dar mă duceam de vreo cinci ori şi am renunţat. Decât să dau banii pe un abonament pentru sport, mai bine cumpăr o pereche de pantofi. Nu sunt în măsură să dau sfaturi, dar recomand persoanelor care vor să slăbească să consulte mai întâi un nutriţionist, să nu facă totul de capul lor.''

Întrebat de unul dintre prezentatorii emisiunii Click!, dacă această terapie l-a inspirat pentru o nouă colecţie, Razvan a oferit un răspuns categoric: ''Ce legătură are faţa mea cu vreo colecţie de-a mea? Nu mă interesează poveştile cu Dracula, am depăşit faza aia, m-am mai maturizat, nu mai merge pe avangardă, mergem pe lucruri mai aşezate şi de calitate", a încheiat designerul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net