VIDEO Udrea, numai pe tine te vreau!

Ultima actualizare:
Eli, un cântăreţ de culoare, i-a compus o melodie candidatei la preşedinţie
Eli, un cântăreţ de culoare, i-a compus o melodie candidatei la preşedinţie

Era şi până acum râvnită de bărbaţi, dar de când candidează la preşediniţie, imaginea Elenei Udrea incită şi mai mult. Eli, un cântăreţ de culoare, de 26 de ani, i-a compus blondei o melodie în care îi declară dragostea.

Unii i-au declarat iubire pe faţă, în direct. Alţii au recunoscut că nu pot să adoarmă noaptea decât cu poza ei, sub pernă. Ultima declaraţie de dragoste a primit-o Udrea zilele trecute, când un solist de culoare i-a dedicat o melodie însoţită de un videoclip.


    Eli, un cântăreţ de culoare, i-a compus o melodie candidatei la preşedinţie
Eli, un cântăreţ de culoare, i-a compus o melodie candidatei la preşedinţie

„Apartenenţa ta politică nu mă surprinde/numai trupul tău matur, foarte fierbinte. Te vreau cum apari pe plajă la Mamaia/şi mă-ntreb dacă pentru ce zic mă paşte pârnaia”, îşi începe Eli melodia intitulată sugestiv „Elena Woodrea”.

După principiul „Gâina bătrână face supa bună”, tânărul de 26 de ani recunoaşte că diferenţa de vârstă dintre el şi Udrea (40 de ani) îl „întărâtă” la maximum.

În clip apare și Udrea, pe niște postere uriașe

„Abia aştept să o cunosc şi mă simt dator să o cuceresc. Amândoi suntem singuri. Cred că e de datoria mea de bărbat să încerc să o cuceresc. Aş chema-o la un suc, la o bodegă ieftină la un colţ de bloc. Sunt burlac convins, dar ea m-ar face să mă răzgândesc”, a povestit Eli, exclusiv pentru Click!, despre Elena Udrea, politicianul care candidează la fotoliul de preşedinte la alegerile din noiembrie.

„Nu-nţelegi, numai pe tine te vreau/Iubirea noastră pătimaşă mă face să beau/Eşti obişnuită cu traiul lejer/Când mă iei să beau şi eu un suc pe la Bruxelles?”, cântă pătimaş până atunci Eli.

Totul despre Eli

Eli Prince Nesta (26 de ani) este un tânăr din Timişoara al cărui tată congolez a venit în ţară la studii. Pasionat de muzică, tânărul a colaborat cu mai multe cântăreţe. După succesul obţinut alături de Oana Radu cu piesa „Tu” (peste 15 milioane de vizionări pe YouTube, locul 1 în topurile radiourilor mari de la noi, dar și 2 nominalizări la RMA 2014 la categoria „Best New Act” și „Best Dance Song”), Eli (26 de ani) a lansat încă două piese cu care a făcut senzaţie pe Internet. Prima dintre acestea e melodia „Spune”, în colaborare cu Oana. Melodia spune în versuri povestea de dragoste trăită de Eli, fiind o continuare a single-ului „Hey”. Videoclipul piesei „Spune” a fost filmat în Timişoara, fiind regizat de Ionuţ Trandafir („Trandafilm”), iar instrumentalul piesei a fost semnat de Jay Murano. Versurile au fost scrise de Eli şi de Oana, iar producţia muzicală a fost realizată de Costin Milon la „Super Sound Studio”.

Eli e, fară îndoială, unul dintre cele mai importante nume din peisajul urban autohton. Ascensiunea sa a început o dată cu apariţia la „Cronica Cârcotaşilor”. Ulterior, a lansat mai multe piese alături de cunoscutul producător muzical George Hora, responsabil pentru multe dintre hiturile industriei muzicale romanesti. Piese ca „Hey”, „Vara rece”, „Studenta” au avut un real succes fiind difuzate de mai mult ori de  radiouri şi televiziuni. Astfel, Eli a reuşit să strângă o comunitate impresionantă de fani adunând peste 50 de milioane de vizionari pe YouTube.

Cea mai nouă piesă lansată de curând e un pamflet. Intitulată „Elena Woodrea”, melodia e dedicată chiar Elenei Udrea, aflată acum în cursa pentru alegerile prezidențiale. Solistul a mărturisit, pentru Click!, că este îndrăgostit de celebra politiciană şi chiar şi-ar dori să o cunoască în relitate. Acum el colaborează cu Bogdan Toma de la „Voices Media” şi urmează câteva piese în colaborare cu Alex Mica şi Chris Thrace.  

image
image
image
image
image
image
microfon pixabay jpg
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net