Viorel Lis, bolnav de Covid, reacție disperată de pe patul de spital: "Sunt terminat la plămâni"

image
Viorel Lis s-a vaccinat în primăvarăfoto: Instagram

Îngrijorare maximă atât pentru Viorel Lis, cât și pentru soția lui, Oana. Fostul primar al Capitalei se află internat cu Covid și spune că nu se simte deloc bine. El mai are o lungă listă de alte afecțiuni.

Viorel Lis (77 de ani) a avut prima reacție după ce sâmbătă s-a aflat că este infectat cu virusul Sars-Cov-2. Internat de vineri seara la Institutul Matei Balș din Capitală, el a făcut și primele declarații de pe patul de spital. ”Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc, că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r. Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții”, a spus Viorel Lis pentru Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Viorel Lis, probleme și cu banii, și cu sănătatea

Oana Lis a vorbit mereu deschis despre problemele cu care se confruntă soțul ei. “Cheltuielile lunare sunt foarte mari, iar Viorel este un pensionar cu pensie de nimic. Ia 3.000 de lei după ce a fost primar general. Nu este ca pensionarii din SUA care merg în cadru, în vacanţe şi au bucuriile lor. Noi abia ne plătim medicamentele”, a povestit Oana pentru Click!

Fostul primar a fost internat în vară, iar medicaţia pentru o săptămână l-a costat toată pensia. “Nu ştiu dacă sunteţi în temă, dar la un AVC minor trebuie să faci RMN. Am dat 12 milioane de lei vechi ca să nu stăm în aşteptare. Medicamentele costă foarte mult, unele sunt subvenţionate de stat. Ia 11-15 pastile în mod normal, însă statul îi dă doar 7 pastile gratuit pentru că are statut de revoluţionar. Are nişte parestezii din cauza statului în casă, s-a atrofiat de la perioada asta sedentară. Am făcut test Dopller. Dacă nu am fi cheltuit anumite sume de bani, Viorel nu ar mai fi fost astăzi în viaţă”, ne-a mai spus Oana Lis. Viorel Lis mai are probleme cu diabetul, cu tensiunea, cu circulatia sângelui.

Citește și:

Oana și Viorel Lis au coronavirus. Fostul primar al Capitalei, internat la Matei Balș

Oana Lis: «Am făcut terapie și cu bolnavi de coronavirus»

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
niculina stoican   facebook jpg
img (3) jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
cropat traian savu foto linkedin jpg
facturi
image
image
image
image
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni