Viorela Filip, în costum de baie, la 38 ani! Iată de ce i se spunea femeia-clepsidră

Viorela Filip în costum de baie, la 38 de ani jpeg
Viorela Filip în costum de baie, la 38 de ani

Viorela Filip a fost considerată multă vreme una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. A fost numită femeia-clepsidră, cu un corp de milioane. Iată cum arăta în tinerețe pe plajă!

Viorela Filip (68 ani) a fost, în tinerețe, o femeie de o frumusețe răpitoare. I se spunea femeia-clepsidră, cu un corp de milioane.

Artista a făcut publică recent o fotografie de pe vremea când făcea plajă pe litoralul românes. ”La 38 de ani... poza de la 100 de ani o postez vara viitoare! Ha ,ha , ha!( După cum puteți observa, nu am fost niciodată «pastramă cu suflet!»”, a scris Viorela Filip plină de umor în dreptul imaginii în care apare în costum de baie.

image
Viorela Filip și cel de-al doilea soț, Cristian Bârlădeanu

Viorela Filip, cântăreață și textieră de succes

Cântăreață, profesoară de canto și textieră (puțini știu că la melodia ”Mă întorc la tine mare albastră”, scrisă de Dumitru Lupu, versurile sunt ale sale), Viorela Filip s-a remarcat încă de la începutul carierei sale.

Cu o carieră de aproape o jumătate de veac, Viorela Filip este unul dintre cei mai productivi textieri muzicali (a scris pentru Corina Chiriac, Angela Similea, Gabriel Dorobanțu, Mirabela Dauer) dar și o profesoară ce a școlit sute de elevi, printre care Nicoleta Matei, Nicoleta Voicu, Radu Ille ori Sorana- ex ASIA. 

image
Viorela Filip și cel de-al doilea soț, Cristian Bârlădeanufoto: arhivă personală

Viorela Filip este căsătorită cu un profesor de muzică (specializat în saxofon, flaut și doctor în muzică), Cristian Bârlădeanu  (64 ani). Cei doi sunt căsătoriți din 27 iunie 1992, iar luna de miere au făcut-o la New York. Viorela Filip a mai fost căsătorită, în urmă cu 40 de ani, cu compozitorul Dumitru Lupu alături de care a format pentru câțiva ani un cuplu și pe scenă.

Citește și:

Viorela Filip: «Sper să cânt până la 101 ani!»

Soliştii «Epocii de Aur» te fac vedetă. Uite cât te costă!

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
Ioana Stamatin vicepreședinte AEC FOTO FB AEC jpg
pacient spital
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg