Viorica încearcă să "spele" faptele Margheritei! I-a stropit pe reporteri cu furtunul de grădină: "Sunteţi o ţară de drogaţi"!

Ultima actualizare:
Viorica de la Clejani i-a stropit pe reporterii care relatau cele întâmplate și se aflau în fața casei sale
Viorica de la Clejani i-a stropit pe reporterii care relatau cele întâmplate și se aflau în fața casei sale

Ziua de sâmbătă, 23 mai, este una pe care, cu siguranţă, Viorica şi Ioniţă de la Clejani doresc să o poată şterge din memorie cât mai repede. În dimineaţa zilei de 23 mai fiica lor a fost protagonista unui accident rutier, care se pare că a fost favorizat şi de consumul de droguri. Margherita a oferti o serie de declaraţii cel puţin bizare la ieşirea de la IML, iar părinţii ei au declarat război reporterilor care au îndrăznit să le adreseze întrebări despre cele întâmplate.

Margherita, fiica cunoscuţilor cântăreţi Viorica şi Ioniţă de la Clejani, a fost implicată într-un accident de circulație în urma căruia nu s-a ales cu răni fizice, dar care în mod cert i-a pătat imaginea. Situația delicată a fost înrăutățită de faptul că polițiștii ajunși la locul accidentului au constatat că Margherita se afla într-o stare neobișnuită provocată de consumul de droguri, așa cum a reieșit în urma unui test.

Reporterii au fost puși pe fugă de Viorica de la Clejani
Reporterii au fost puși pe fugă de Viorica de la Clejani

Atât Margherita, cât și tatăl ei au răspuns agresiv reporterilor care au dorit să obțină informații despre cele întâmplate. Ioniță i-a luat apărarea fiicei, susținând că oricine poate fi implicat într-un accident și negând vehement faptul că Margherita ar fi consumat stupefiante. Cea care s-a făcut vinovată de accident a oferit o declarație în care a spus, cu seninătate că se machia atunci când a acroșat un alt vehicul parcat regulamentar pe partea dreaptă a corasabilului. În concluzie, dezamăgită profund de cei care cereau lămuriri, ea a conchis că nu va mai oferi declarații presei din România întrucât face parte din lumea celor de la Hollywood. 

Viorica de la Clejan îşi apără fiica cu vorbe dure şi furtunul de apă 

Nici Viorica, mama Margheritei, nu a privit indiferentă spre cele întâmplate și a decis să ofere o mână de ajutor familiei implicate într-un război mediatic. Viorica a ieșit la poarta casei, acolo unde se aflau niște jurnaliști, și i-a întâmpinat cu un furtun de care s-a folosit pentru a-i izgoni.


    Viorica de la Clejani i-a stropit pe reporterii care relatau cele întâmplate și se aflau în fața casei sale Foto Captură video
Viorica de la Clejani i-a stropit pe reporterii care relatau cele întâmplate și se aflau în fața casei sale Foto Captură video

După ce i-a stropit din cap până în picioare pe reporteri, ea le-a adresat o serie de cuvinte jignitoare, semn că a fost extrem de deranjată de modul în care accidentul fiicei sale a fost relatat. Printre jeturile de apă, în filmarea făcută de reporteri se poate auzi cum Viorica declară supărată că cei prezenți reprezintă o "'ţară de drogaţi". Clipul video a fost urcat în mediul online, dar şters la puţin timp. 

Citeşte şi

Margherita de la Clejani, sub influența drogurilor la volan. Fata lui Ioniță a provocat un accident în Capitală

Margherita de la Clejani, despre accident: «Îmi făceam buzele în oglindă. Nu mai declar nimic presei din România, eu sunt de la Hollywood»

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net