Virgil Ianțu, Moș Crăciun la "Câștigă România" pentru o tânără doctoriță în scaun cu rotile

22 decembrie 2017
simeon stalpnicul png
Iuliana Tudor, Irina Păcurariu și Dragoș Pătraru se întrec în fapte bune la „Câștigă România!”

De Sărbători, Virgil Ianțu a pregătit ediții speciale la TVR 2. În ziua de Crăciun, de la ora 20.00, vom cunoaște copii excepționali, iar vedetele televiziunii publice se vor duela în cunoștințe de cultură generală pe 26 decembrie. Sumele câștigate vor fi donate unei tinere care a reușit dintr-un scaun rulant să sfideze obstacolele vieții.

„Câștigă România!” e cu și pentru copii în prima zi de Crăciun. Pe 25 decembrie, de la ora 20.00, șase elevi de nota 10, talentați și care au obținut medalii și diplome la festivaluri și concursuri naționale, se vor întrece într-o ediţie specială „Câștigă România!”, pe TVR 2. Despre copiii pe care îi veți cunoaște, Virgil Ianțu spune că sunt un exemplu și că este impresionat de efortul lor. Belciu Carla Maria (12 ani, Alba Iulia), Tironeac Matei (12 ani, Câmpulung Moldovenesc, jud. Suceava), Maya-Maria Holca (11 ani, din Râmnicu Valcea), Tudor Alexia Iris (12 ani, Miercurea Sibiului, Jud. Sibiu), Coman Ariana Georgiana (12 ani, Fălticeni) și Costache Mihai (11 ani, Iași) au venit curajoși și gata să răspundă întrebărilor lui Virgil Ianțu. Ei vor concura în echipă, câte doi la un pupitru. Premiile ediției speciale sunt atractive și, pentru că Moș Crăciun a venit, fiecare concurent va primi un voucher în valoare de 500 euro, un aparat foto, dulciuri, dar și albume de la Editura Litera. Doi dintre participanți, cei mai buni, vor fi recompensați și cu câte o tabletă.Și marţi, 26 decembrie, la TVR 2 va fi o nouă ediție specială „Câștigă România”. De la ora 20.00, Irina Pacurariu, Iuliana Tudor și Dragoș Pătraru, intră în competiție pentru o cauză umanitară. Cei trei vor concura să strângă o sumă importantă de bani, care va fi donata unei tinere excepționale, un medic care a reușit să sfideze, dintr-un scaun cu rotile, obstacole ale vieții de neimaginat.

„În acestă ediție specială cei mai câștigați am fost noi, participanții. Nu doar că ne-am distrat așa cum ar trebuit să o facem toți într-o zi de Crăciun, îndrăznesc să spun că am glumit și ne-am jucat de-a călătorii într-o Românie încă necunoscută cu un adevărat folos. Eu am fost cea mai privilegiată, pentru că am putut aduce cu mine una dintre poveștile impresionante pe care le-am cules la final de 2017. Bianca Alexandra Spînu, de 26 de ani, este din categoria românilor care sfideaza limitele pe care ni le stabilim chiar noi. Absolventa Facultății de Medicină, care se pregătește să devină medic radiolog, a luat viața de la capăt la 19 ani. Cu toata puterea ei de a merge înainte, Bianca Spînu are nevoie și de ajutorul celor din jur, chiar dacă nu îl cere niciodată. Ediția specială <Câștigă România!>, în care noi concurăm, va fi și Crăciunul ei”, a spus Irina Păcurariu.Bianca Alexandra Spînu este o tânără de 26 de ani, care se recomanda până astă vară ca studentă la Medicină Generală, în ultimul an, la UMF Iași. Între timp a terminat facultatea și după examenul de rezidențiat trecut în această toamnă, va începe pregătirea pentru specialitatea Radiologie. Este pentru prima dată când o persoană în scaun rulant ajunge la asemenea performanță. Fostă finalistă națională la Olimpiada de chimie, Bianca s-a născut la Costanța, dar a trăit mare parte din viață într-o comună de lângă Vaslui. O decizie stupidă, un accident rutier, un traumatism vertebro-medular și un prognostic sumbru (incapacitatea de a mai merge vreodată) au fost faptele ce i-au schimbat existența. Pe atunci era studentă în anul I la Medicină Generală, iar în momentul în care a trebuit să hotărăscă ce urmează să facă în ceea ce privește viitorul universitar, a păstrat o singură poziție: medicina sau nimic.

simeon stalpnicul png
Copiii excepționali la învățătură vor avea parte de multe surprize
simeon stalpnicul png
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
iumor jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg