Viziru face ce face şi e tot cu Doiniţa în braţe

simeon stalpnicul png
În 2013, în telenovela “Îngeri pierduţi” (Acasă TV), Doiniţa Oancea şi August Viziru s-au sărutat cu foc

Le stă atât de bine împreună, încât ai putea jura că sunt iubiţi şi în viaţa reală, aşa cum au fost în filme şi în proiecte TV. Iată că şi destinul e de partea lor, iar Augustin Viziru şi Doiniţa Oancea încep anul tot unul lângă celălalt. Click! a aflat detalii despre noul reality-show, care se “coace” la Antena 1.

Ceea ce îşi dorea Doiniţa Oancea (33 de ani), în august 2016, iată că s-a concretizat luna aceasta, de parcă actriţa ar avea o baghetă magică cu care îşi îndeplineşte dorinţele.

simeon stalpnicul png
Echipa Doiniţei a câştigat competiţia

„Vreau să fac un reality-show cu Augustin (36 de ani). Dacă oamenii ne plac, sunt sigură că se vor uita la noi şi sunt şi mai sigură că s-ar distra copios. Avem sute de mii de vizualizări oricum la live-urile postate pe Facebook. Cred că o să fie foarte amuzant să vedeţi cum decurge relaţia mea cu Augustin. Aş mai lucra 20 de ani cu Viziru şi alţi 20 cu Strunilă. Sunt nişte oameni savuroşi, alături de care mă simt foarte bine şi în largul meu”, povestea Doiniţa Oancea pentru Click!.

simeon stalpnicul png
Doiniţa, Augustin şi colegii au filmat la o mănăstire din afara Bucureştiului

simeon stalpnicul png
La reality-show s-au întâlnit şi cu Majda, colega lor de telenovele

Ei bine, iată că proiectul a prins viaţă sub o altă formă şi la o televiziune cu care cei doi nu au lucrat foarte mult, Antena 1. Click! a aflat că postul din Băneasa pregăteşte un reality-show cu vedete, printre care se află Doiniţa Oancea, Augustin Viziru, dar şi fosta lor colegă din telenovelele de la Acasă TV, actriţa Majda Aboulumosha, cu mamă româncă şi tată libanez.

simeon stalpnicul png
În microbuz a fost veselie mare

Alături de ei, în proiectul respectiv îi veţi mai vedea pe soliştii şi solistele Cristina Spătar, Alyanna Lu, Dima Trofim, Sonny Flame, Mike Diamondz, Valentin Sanfira (n.r. este prezentator la «Mama mea găteşte mai bine», de la Prima TV, dar şi solist de muzică populară).

“Marţi au început filmările! Prima zi s-a desfăşurat la o mănăstire şi au fost împărţiţi în două echipe. Au avut parte de foarte multe activităţi specifice acelui loc. Au ajutat la bucătărie, la curăţenie, au făcut multe lucruri pentru mănăstire. S-au distrat de minune şi s-au simţit foarte bine, mai ales că multe dintre vedetele prezente se cunoşteau deja din alte producţii de televiziune”, ne-au povestit surse din Antena 1.

Cum era de aşteptat, Doiniţa şi Augustin au stat mai mereu unul lângă celălalt, iar chimia dintre ei se vede de la o poştă. De altfel, există voci care susţin că actorii au fost iubiţi şi în viaţa reală, însă s-au despărţit repede şi au rămas prieteni. “În  trecut, ei au avut o relaţie de iubire care a durat câteva luni şi care s-a înfiripat datorită proiectelor comune. Ţin foarte mult unul la celălalt, se înţeleg bine şi s-au despărţit prieteni”, ne-a povestit o sursă bine informată din anturajul celor doi actori.

S-au «căsătorit» şi în telenovelă, şi la «Ferma vedetelor»

simeon stalpnicul png

Doiniţa şi Augustin au un trecut fierbinte împreună, pentru că nu se cunosc de ieri, de azi, ci din 2008, de când au filmat pentru telenovela „Regina” (Acasă TV), în care ea o juca pe Minodora Potcovaru, iar Augustin, pe Armando. În 2013 au format un cuplu frumos şi în serialul „Îngeri pierduţi” unde, conform scenariului, s-au căsătorit şi s-au sărutat cu foc. În 2015, viaţa i-a readus împreună în primul sezon al show-ului  „Ferma Vedetelor” (PRO TV), în care, mai în glumă, mai în serios, cei doi s-au comportat iar ca doi iubiţi. Au dormit îmbrăţişaţi, în acelaşi pat, s-au pupat şi au mimat o cerere în căsătorie, pe care Doiniţa a acceptat-o. N-ar fi exclus ca idila să se reaprindă, ţinând cont că Viziru a divorţat acum cinci ani de Oana Mareş, iar Doiniţa s-a despărţit, în 2014, de impresarul Ionuţ Ghenu, actualul iubit al solistei Lora.

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
jude law phillipa coan jpeg
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub anca androne png
cub bromania png
Podul suspendat peste Dunăre, de la Brăila FOTO: Radu Aramă
ganduri
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg